21 Ekim 2010 Perşembe

Yapraklarla Sonbahar Dansı!



Çok çok eğlenceli bir aktiviteyi daha dün akşam itibari ile geride bıraktık. (yenilerini ve daha güzellerini yapmak üzere tabii ki) Olaya sırasıyla girersek önce evimizin kedilerinden Muddel`a karşı mücadele vererek düşen yaprakları topladık:



Kai Felix, yaprakları kullanarak önce çizimler yaptı, boyadı. Sonrasında suluboya ile boyayıp bastı:



Asıl eğlence bundan sonra...
Aklıma evde olan, uzun zaman önce belki denerim düşüncesiyle alıp kenara koyduğum kumaş boyaları geldi. Çocuklara "beyaz t-shirtlerinizi kapıp gelin" dedim. Öyle de yaptılar, yaprakları boyayıp boyayıp bastılar, yaptıkça daha çok keyif aldılar:


Ben de boş durmadım takdir edersiniz, evde giydiğim eski t-shirtlerimden biri de yapraklardan nasibini aldı. Kuruduktan sonra ütüledik ve üzerimize giyip dans ettik, işte bu eğlenceli kareler de bu esnada çıktı:))

Bu da masamızın son hali!

8 yorum:

  1. eğlenceli bir aktivite olmuş :)
    kumaş boyaları konusunda kararsızım. dayanıklı oluyolar mı?

    YanıtlaSil
  2. bayıldımmm.. benimki de bir gün böyle eğlenerek dans edecek umarım..

    YanıtlaSil
  3. Lovely..not just shirt..i love the sweet n smart hands of kids :)
    Allah Bless all

    YanıtlaSil
  4. çok eğlenceli ve yaratıcı bi etkinlik olmus ck begendim :) imrendim valla Masallah msallahh Allahım nazarlardan saklasın :) darısı bana ins :P

    YanıtlaSil
  5. semi, gezindikçe daha bir hoşuma gitti blog, tebrikler! ayrıca o mutfak senin mi resimlerde vardı, şöyle miss yastıklar dizili, tam kahvelik sohbetlik, beğendim... tam ismini bulmuş, Mutlu Eller... Yakışıklılar da senin galiba?!

    YanıtlaSil
  6. çocuklarınız çok şeker :) çok güzel bir çalışma olmuş,kumaş boyaları dayanıklı oluyor bende bir çalışma yapmıştım sorun yaşamadım. bu güzel post için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  7. ne kadar güzel bi çalışma çocuklar muhteşem allah nazardan saklasın sizleri..

    YanıtlaSil
  8. ne kadar güzel çocuklar böyle...:))

    YanıtlaSil