3 Ekim 2013 Perşembe

"Terazi Lastik Jimnastik" Var mı Hatırlayan?

13. İstanbul Bienali`ni bir sonraki posta bırakalım ve lafı çok dolandırmayalım klavyemizde, gün hediye verme günü diyelim kısaca...
"Kağıthane"yi bilmeyen kaldı mı aramızda?
Hani geçen yıl bahsetmiştim, bakın neler yazmışım: 

"buradaki hiçbir şeye gereksinimin yok, ama gördüğünde hepsini birden isteyeceksin" 

Bu hipnoz cümlesi kafamda, Karaköy şubesinin de olduğunu duyunca tam benlik olan bu dükkanı listeye alıp İstanbullu edasıyla çok da aramadan buldum. Minik bir dükkan ama kağıt tutkunları için alış veriş yapma potansiyeli yüksek. Ne ayakkabı, ne kıyafet dükkanı.....hiçbir dükkanda bu kadar vakit geçirmem. Beni cezbetmez, benim için ihtiyaç zamanı gidilecek yerlerdir. 
Kağıthane öyle mi, bir baktığıma tekrar bakıyorum. Defterler, bardak altlıkları, Amerikan servisleri, magnetler, kartlar....hepsi %100 Türk malı! Aklınıza gelebilecek kağıttan yapılmış, bazıları İstanbul temalı ürünler, kağıt dışında el yapımı porselenlere de göz takılmıyor değil. Ufacık dükkanın içinde kaç tur attım:) "Bir şey almalıyım" hissiyle çok gerekli(!) olduğunu düşündüğüm geri dönüşmüş defter, "s" harfli deftercik, Tekel kibrit kutusu baskılı defterler, kedili kart, çocuklara isim-hayvan-bitki oyun kağıtlarını aldım, bazıları hediye olacak. Adamlar haklı, başa dönersek; hiçbir şey gereksinim değil ama hepsini almak istersin!

Kağıthane`den çocukluğumuzu hatırlatan bu sevimli "tekerlemeli bloknot" lardan birini kazanmak elinizde. Yapmanız gereken basit: Kağıthane`nin Instagram hesabını takibe almak ve #kagithanehediyesi 'hashtag'i ile yayınlamak! 6 şanslı kişiden biri olmak için buraya yorum bırakmayı da unutmayın! Son katılım tarihi 23.10.2013 
Detaylar benim Instagram hesabımda: http://instagram.com/mutlueller/


Kağıthane adresleri:

13 yorum:

  1. Ben yazmayı severim. Kağıthaneyi ise çok ama çok severim. Şanslı 6 kişiden biri olup #kagithanehediyesi sahibi olmayı pek çok isterim :) ( instagram: writergiz )

    YanıtlaSil
  2. Okuyunca hatırladım yazıyı. :)
    Katılmak isterdim ama hesabım yok. Katılanlara bol şans. Terazi lastik jimlastik, biz size geldik bitlendik.. diye hatırlıyorum devamını ama, yanlış mı hatırlıyorum ki.. :) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Devamı sanırım öyleydi, benim oğlanlar başka türlü de söylüyorlar. Ama o yeni versiyonu:))
      Kağıthane, Instagram üzerinden isteyince böyle oldu, bir dahakine umarım katılabilirsin:)

      Sil
  3. süper değişik bir hediye . 6 şanslıdan biri olmayı isterim @bugdaykepegi olarak instgramda takibe aldım ve resmi paylaştım. Bana şans dileyin :)

    YanıtlaSil
  4. Cok guzel bir hediye gercekten :) bayildim.
    Bende takibe alip resmi paylastim umarim bende cikarim :) kullanici adim: aycamry

    YanıtlaSil
  5. blogunuzu takipteyim ferhan kayış olarak #kagithanehediyesi nin hediyesine sahibi olmayı isterim instagram da takine aldım @balbocuu72 olarak

    YanıtlaSil
  6. Daha önceki yazında da bahsetmiş idin İstanbul'a gidersem kağıthaneye mutlaka gitmek isterim :)
    benim hesabım yok ama kardeşimden şansımı deneyeyim :)
    sevgiler Semi'cim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, hatırlamışsın Fatoş`cum:)
      Şansını dene mutlaka:)
      Sevgiler:)

      Sil
  7. Resmi paylaşmanın kısa yolu var mı? :) İnstagram acemisi olarak bunu merak ediyorum. :)

    YanıtlaSil
  8. Yazı yazmayı seven biri olduğumu bloğumda da kanıtladığıma göre bu keyifli bloknotlardan biri neden benim olmasın? :)

    YanıtlaSil
  9. Bunlar cok guzeller ya bende istiyorum. :)

    YanıtlaSil