19 Aralık 2013 Perşembe

Kütüphaneye Destek Olmak İster misiniz?

Geçen yıl okul aile birliği olarak da okulda düzenlediğimiz kampanya ile çok kitap toplamış, çoğu okul kütüphaneleri için, İngilizce kitapları da öğretmenlere kaynak kitap olarak vermiştik. Tüm okuldan ne çok kitap çıkmıştı, şaşırmıştık! Mesela bizim evde çocukların kitabı çok, hem kendileri seçip alıyor, okuldan verilen hikaye kitapları var, hediye gelenler var, üye oldukları dergiler var....derken epey çok. Bu tarz kitap kampanyaları olmasa da biz mutlaka ara sıra rafları gözden geçiriyoruz. Bu ayırma işini birlikte yapıyoruz ki onlar da yardımlaşmayı, destek olmayı öğrensinler.

Şimdi bahsedeceğim yine bir kitap kampanyası, yeni kurulmuş bir kütüphaneye destek amaçlı. Eminim yardım edebilecek olanlar vardır aramızda.


Bakın Matmazella ne demiş: 

Merhaba değerli okuyucularım. Kahramanmaraş Sağlık Yüksek Okulu Hemşirelik Bölümü'nde okuyorum. Sağlıklı Yaşam adında bir topluluğumuz var ve topluluk arkadaşlarımızla bir etkinlik kararı aldık. Öyle hoş bir etkinlik olacak ki bu, öyle mutlu ve huzurluyum ki...

Kahramanmaraş Merkez'e bağlı Döngele Kasabası'nda Döngele Çok Programlı Lisesi'ne bir kütüphane kuracağız.Halka da açık olacak olan bu kütüphaneye boyama kitabından, dergilere, teknik kitaplardan, ilkokul kitaplarına kadar her türden her seviyeden kitaplar da bulunacak. Sizlerin bu konuda beni ve topluluk arkadaşlarımı da yalnız bırakmayacağına eminim.

Yazının devamı için lütfen Matmazella`ya bir uğrayın.

5 yorum:

  1. hepimizin gurur duyacağı bir kütüphanesi olması dileği ile matmazella'ya teşekkürler..

    YanıtlaSil
  2. Ben seviyorum bu kampanyaları ve elimden gelenide yapmaya çaba sarf ediyorum. Bizimde, okuldan koli, koli, kitap gider doğu illerindeki kardeş okullarımıza.
    Bir olmak, bir düşünmek, ayırt etmemek lazım işte.
    Çok teşekkürler bilgilendirme için.
    Emel

    YanıtlaSil
  3. ben de Çağdaş Yaşam Derneği'ne vermiştim ayırdığım kitapları.çevreme duyuracağım ama belki bir vermek isteyen vardır değil mi;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım geri dönüşler olur :) Teşekkürler

      Sil