18 Mayıs 2016 Çarşamba

2017 Takvimi

2017`ye ne kaldı, bu yılı yarılamak üzereyiz nerdeyse. Neden böyle bir giriş yaptığımı uzatmadan, hemen anlatayım. Evimizin tüylü üyesi Honig`in bir fotoğrafı, Giller 2017 365 Gün Kedi Takvimi`ne seçildi. Yani 365 günden birinde karşımıza bizimki çıkacak, minicik hikayesiyle birlikte.
Ne oldu şimdi, neden bu kadar sevindik bilmiyorum. Sevindik işte! Belki de artık ülke gündeminde 'normal' algıladığımız saçma sapan haberler, bitmeyen huzursuzluklar,  genel endişelerimiz bizi böyle basit bir mutluluğa itti.

Giller`in hazırlayacakları takvim için son katılım tarihine sayılı günler kala göndermiştim bu fotoğrafı. Üstelik fotoğraf işinde hiç iyi değilim aslında. Teknik meselelerden anlamam, genelde kurcalaya kurcalaya ayar yapmaya çalışıyorum, el yordamı desek daha iyi:) Bu sebeple çektiğim fotoğraf seçilince daha bir mutlu oldum, "ha Semi kedi olalı bir fare tutmuşsun" dedim kendi kendime!

"Bu sene yetişemedim, seneye şansımı denerim" diyenler için adresi buraya bırakıyorum:
http://www.giller.com.tr/index.htm


Not: Fotoğrafı lütfen izinsiz kullanmayınız.

12 yorum:

  1. Tebrikler, ayni zamanda ne guzel bir hatira sizin icin :) Honig'in cok degisik bir havasi var, yuzu, durusu, bakislari, bir seyler anlatiyor sanki, ne guzel yakalamissin fotografta :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler:) Evet ya, ailemiz için çok hoş bir anı olacak:) Fotoğraf için şans diyelim, çok bildiğimden değil de tesadüf iyi yakalamışım:)

      Sil
  2. Ne kadar güzel bir haber, hakiki mutluluklar tam da bunlar. :) 2017'ye az kalma fikri de ayrıca hoşuma gitti nedense... Hep daha güzel günlere dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler:) Bizim için tam böyle şeyler mutluluk sebebi:)
      Ben de bu takvim için fotoğraf gönderirken kendi kendime ne kadar az kaldı aslında 2017`ye dedim:)

      Sil
  3. Kediseverler için ne güzel bir takvimmiş...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, aynısının köpek versiyonu da var. Aslında epey zamandır yapılıyormuş fotoğraf seçmeleri de ben yeni farkına vardım:)

      Sil
  4. tebrikler, çok güzel bir hatıra olacak eminim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, ben de öyle düşünüyorum:)

      Sil
  5. ayy ne güzel tebrik ederim seni ve kediciğini :) ah bir bilse meşhur olduğunu miyavcık :) çok tatlı . kedileri çok seviyorum. güzel bir anı kaldı sizlere ;)

    YanıtlaSil
  6. Tebrikler:)Bizim de giller takviminde fotoğrafımız yayınlanmıştı eski yıllarda.Kitaplığımızda duruyor.Kediseverler için çok güzel bir takvim.Renk renk,çeşit çeşit kedi var.

    YanıtlaSil
  7. Süper! Ne hoş bir anı olmuş. Tebrik ediyorum.

    YanıtlaSil