5 Ocak 2017 Perşembe

Blogger Forumu, Kitabın Sahibi

Blogger Forumu, birçoğumuzun tanıdığı, İstanbul sevdalısı olan sevgili Alp`in (http://www.istanbulistanbulolali.com) liderliğinde Türkiye blog yazarlarının biraraya geldiği, katılımı herkese açık olan, çok güzel geçeceğini düşündüğüm harika bir etkinlik. Alp sağ olsun beni de konuşmacı olarak davet etti. Hava şartları müsaade ederse cumartesi günü orada olacağım. Detaylar için: http://www.bahcesehir.edu.tr/icerik/11520-blogger-forumu
Bu haberden sonra geçen yıldan kalan hesabı kapatalım. Önce özür, çok daha önce yazmak isterdim. Ama ama ama....diye devam edeyim siz tamamlayın. Sürpriz bir kitap hediye ediyordum, orada kalmıştık hani.
Kitabı kazanan sevgili Özlem yorumunda şöyle demiş: 
Kitabı keyifle okuyacağından eminim. Umarım sende olmayan bir kitaptır, eğer varsa da kitapsever bir dostuna hediye edebilirsin. 

Bundan böyle -düzensiz de olsa- arada sırada kitap hediyelerim devam edecek. Kimi zaman yeni, kimi zaman elimdeki kitaplardan. Pişman olmayın, takipte kalın:) 

8 yorum:

  1. Şimdi gördüm bu yazıyı Semi. Burası (Beylikdüzü) öyle yoğun kar altındaki katılamam zaten. Kardeşim 6 saatte geldi işten. Gerçi Alp Bolat da bu tarafta oturuyor ama ben çıkmaya cesaret edemem:( Keyifli bir etkinlik olsun, tebrikler, başarılar sana...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uçak biletini almış olan arkadaşlarımız hatrıba Blogger Forumunu kötü hava koşullarına rağmen yapacaktık, onlara haksızlık olmasın diye ama THY seferleri iptal ettiği için Blogger Forumu'nu gönül rahatlığı ile ileri tarihte güzel bir güne erteliyoruz. Sizleri de yeni tarihte aramızda görmek isteriz efem :) Haklısınız Bolat insanı da Beykent'te karın keyfini çıkarıyor, çoluk çocuk torba boncuk :)) Yağsın bence Sezer...

      Sil
    2. Evet Sezer`cim, ben gidemiyorum diye üzülürken erteleme haberi geldi. Sana mutlaka bildiririm tarihini, Alp`in de yazdığı gibi senin de mutlaka orada olman lazım. Sevgiler:)

      Sil
  2. Sevgili dostum Semi, yazdıklarını yanaklarımız al al olarak okuduk :) Maksadımız sizin gibi değerli insanlarla bir araya gelip blog dünyasının yaşadığı sorunları ve bu sorunlara karşı çözüm önerilerimizi konuşmaktı ama kötü hava koşulları, uçuşların iptali, BUDO ve İDo için de geçerli... Blogger Forumu'nu ileri bir tarihe erteledik. Daha güzel bir günde tüm arkadaşlarımızı Blogger Forumu'na bekliyoruz. Yeni tarihi sizlerle paylaşacağız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Az bile yazdım, sen blog alemi için önemlisin Alp:) Gidemediğime üzülmüştüm, ne yalan söyleyeyim ertelenmesine de sevindim:) Umarım tarih uyar ve hava da müsaade ederse seve seve katılırım:)

      Sil
  3. hmm..hiç böyle bi şeye katılmamıştım ilginç olabilir :)

    YanıtlaSil
  4. Sitenizi tanıtmak ve site yazılarınızı bildirmek için bir forum sitesi açtım. Ayrıca sosyal medya hesaplarınızı da tanıtmanız mümkün. Herkesi foruma davet ediyorum.
    http://WebCenneti.com

    YanıtlaSil
  5. mutluyum, mutlusun, mutluyuz.. ☺
    sağlıklı günlerde kalın. ♥

    YanıtlaSil