20 Temmuz 2021 Salı

Cıvıl Cıvıl Odalar için: Nevresim Takımları

Nevresim takımı, yatak odası dekorasyonunun tamamlayıcı unsurudur ve elbette uyku kalitesi üzerindeki etkisi göz ardı edilemez. Takımlar; yastık kılıfı, pike ve çarşaftan oluşur. Göze hoş gelen dekorasyonlar için takımı bütün halinde kullanabilirsiniz. Renklerin ve desenlerin başarılı kombinasyonlarla bir araya geldiği tasarımlar, ortam için gereken dekoratif dokunuşları barındırırlar. Yumuşak dokuların kaliteli işlemelerle bir araya geldiği ürünler, Yataş Bedding'in çeşitli koleksiyonlarında yerini bulur.

Nevresim Takımı Seçiminde Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Nevresim takımı seçimlerinde tercih, evdeki yastık takımları göz önünde bulundurularak yapılır. Tasarımın yanı sıra ölçüler de bu tercihte etkin rol oynar. Yatak ve yastık ölçülerinizi önceden belirleyerek, model araştırmalarınıza bir adım önde başlayabilirsiniz.

Ev tekstili alışverişinde dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan birisi, kullanılan kumaştır. Kumaşın cinsi, takımın dokusunu belirlerken uyku kalitenizi de doğrudan etkiler. Takımların pek çoğunun ana maddesi pamuktur. Pamuğun bulunma yüzdesi ise modelden modele değişkenlik gösterebilir. Saten, polyester, keten gibi çeşitli kumaşların pamukla harmanlandığı modeller, koleksiyonlarda seçenek olarak bulunur.

Pamuk saten takım, %100 pamuk olmasına karşın dokuma sıklığında farklılık gösterir. İplik yoğunluğunun fazla olması sebebiyle daha yumuşak olan bu takımlar, canlı renklere sahiptir. Nefes alan kumaş yapıları, uyku boyunca rahat etmenizi sağlar. Bu tür kumaş yapılarının yer aldığı bir nevresim takımı satın almak istiyorsanız, saten kumaşın verdiği kayganlık hissini yansıtmayan Yataş Bedding'in Tiger Saten Nevresim Takımı'nı gönül rahatlığı ile inceleyebilirsiniz.

Göze hitap eden çeşitler, konforlu ve sağlıklı uyku deneyimlerini sürekli kılar. İyi bir uyku çekmeniz için size sunulan nevresim modelleri, her dönem rağbet gören ev tekstil ürünlerindendir. Yatak örtüsü ile aynı renk tonlarında ve benzer tarzlarda olduğu zaman dekorasyonun bütünlüğünü sağlayan ürünler, evinizde özgün bir stil oluşturmanıza aracı olur. Seçilen modelin yıkama talimatlarına uyulduğu takdirde ise ürünü uzun yıllar boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz.


Odaların Enerjisini Nevresim Takımlarıyla Artırın

Büyük küçük demeden herkesin kullandığı nevresim koleksiyonu, sezon trendlerine göre değişiklik gösterebilir. Sayısız renk ve desen seçeneğinin bulunduğu koleksiyonlarda, kendi zevkinize hitap eden ürünü rahatlıkla bulabilirsiniz. İhtiyacınıza uygun kumaş yapısında beğendiğiniz bir modeli tercih ederek, ev dekorasyonunuza sıcak bir atmosfer katabilirsiniz.

Kış aylarında yumuşak dokusu ve sıcak tutma özelliğiyle ön plana çıkan pamuk, hava geçirgen özelliğe sahiptir. Özellikle hassas ciltli kişilerin yöneldiği pamuk kumaş, cilt üzerinde herhangi bir tahrişe veya irritasyona yol açmaması ile beğeni toplar. Sıcaklığı dengeleyebilen saten kumaşlar ise, asil ve havalı dekorasyonlar içerisinde kendine rahatlıkla yer bulur. Pürüzsüz yapıları hoş bir doku sunarken, dört mevsim boyunca rahatlıkla kullanılabilir. Bedeninizin gece boyunca yumuşak bir doku ile sarmalandığını hissetmek için Yataş Bedding'in zengin koleksiyonunu inceleyebilirsiniz. İhtiyacınıza uygun kumaşın benzersiz notalarla buluştuğu takımları sunan koleksiyonlar, evinizin en özel mekanı için size ayrıcalıklar sunacaktır.


Alışılmışın Dışında Tasarımlar için: Yataş Bedding Nevresim Takımları


Tek kişilik nevresim takımı modelleri, alternatifleriyle her yatağa uyum sağlar. Yalın, asil ve şık detayların harmanlandığı Yataş Bedding Carla Nevresim Takımı, evinde minimal tarza yönelenlerin tercihleri arasında yer alır. Lacivertin en asil tonunu morun gösterişiyle buluşturan bu takım, yumuşak dokusuyla uyku konforunu maksimuma çıkarır. Zamansız şıklığı estetik detaylar ile bir arada sunan modeli, dört mevsim boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Çiftlerin çeyiz takımlarından eksik etmediği, yuvanın sıcaklığını sağlayan çift kişilik nevresim takımı modelleri ise, geniş ebatlarıyla ön plana çıkar. Yeşilin gri ve bej ile buluştuğu Yataş Bedding Linea Çift Kişilik Nevresim Takımı, rahatlatıcı pamuk yapısıyla kaliteli uykunun formülünü fısıldar. Yalın ve dingin tasarımı sayesinde gösterişli ev dekorasyonlarını sakinleştiren, minimal dekorasyonlara eşlik eden bu takıma Yataş Bedding güvencesi ile göz atabilirsiniz. Yatak odalarının tamamlayıcısı olan nevresim takımları, en güzel modelleriyle Yataş Bedding'te sizleri bekliyor.

12 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bayıldım. Teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
  3. Selam, blogumu taşıdım eski blogumda vardınız o yüzden tekrar yazmak istedim. Tekrar takip ederseniz çok sevinirim :)

    YanıtlaSil
  4. Nevresim takımı nişanlımla anlaşamadığımız konulardan birisi. Ben daha koyu, daha asil duran bir takım istiyorum. (Siyah veya koyu lacivert gibi.) Nişanlım ise bu tarzdaki takımların evi otel gibi göstereceğini söylüyor ve daha açık tonlarda ve desenli takımlar istiyor.

    Daha ikimizin de kafasına yatan bir takım bulamadık ama pes etmedim. Umuyorum ki ikimizi de memnun edebilecek bir takım bulacağız. :))

    Yazınız için çooook teşekkürler. İyi çalışmalar.

    YanıtlaSil
  5. Harika çok güzeller :)

    YanıtlaSil
  6. Harika, bir tane almak istiyorum.

    YanıtlaSil
  7. Nevresim takımları temiz ve şık görünüyor.

    YanıtlaSil
  8. Çok iyi arştırdğım bir konuydu :)

    YanıtlaSil
  9. çok iyi araştıdığım konuydu :)

    YanıtlaSil