12 Mayıs 2016 Perşembe

10marifet`i Bilmeyen Kaldı mı ki?

Sanırım yoktur. Yine de hızlıca bir özet geçeyim: 10marifet, adından da anlaşıldığı gibi Türkiye`de hobi denince aklımıza ilk gelen ve hâlâ alanında tek olan bir paylaşım sitesi. Elinden iş gelenler iyi bilirler, 10marifet`te blogunuz olsun ya da olmasın yaptığınız çalışmalar onaylandıktan sonra fotoğraflarla yayınlanır, isterseniz metin içersinde sosyal medya hesaplarınızı, blogunuzu link olarak verirsiniz ve böylece geniş kitlelere ulaşmış olursunuz. 10marifet aynı zamanda paylaştığı 'kendin yap' videoları sayesinde oldukça öğretici bir rol üstlenmiş durumda. Eminim ki birçok kişi bu vesileyle yeni hobiler edindiler, ediniyorlar. Asıl önemli olan ise aynı kafadan insanların paylaşımda bulunarak herkesin birbirinden bir şeyler öğreniyor olması. Yıllardır üyesi olduğum 10marifet sayesinde pekçok blogger tanıdım, marifetli insanlara tanık oldum. Bir hobiniz var ve üye değilseniz geç kalmadınız, bugün o gündür.

10marifet`in başarısı sadece bununla sınırlı değil. Desteklediği sosyal sorumluluk projeleri de alkışa değer. Bunlardan biri Beşiktaş Belediyesi ve KAÇUV (Kanserli Çocuklara Umut Vakfı) ile birlikte planladıkları, geliri KAÇUV`a bağışlanacak olan kermes.
Kermes, 11-12 Haziran`da Ortaköy`de düzenlenecek. Elinizden hangi işin geldiğinin bir önemi yok, neyi ne kadar yapabiliyorsanız gönderip siz de bu güzel kermese katkıda bulunabilirsiniz. Kermesin detayları ve adres için 10marifet`i ziyaret etmeyi unutmayın. https://10marifet.org

3 yorum:

  1. Benim yüce gönüllü arkadaşım, inan ben duymamıştım ben yahu, eşşeğin önde gideniyim, ayıpladım kendimi. İletişim adresimi verirsen medya desteğiydi, paylaşımdı, spondorluktu elimizden geleni yaparız ....

    YanıtlaSil
  2. Yıllardır takip ettiğim , merak ettiğim birçok hobiyi öğrendiğim bir site. Çok da özel bir etkinlik düzenlemişler. Umutlar gerçek olsun dilerim :)

    YanıtlaSil