22 Ağustos 2018 Çarşamba

Yataş Bedding Uyku Seti Ayrıcalıklarıyla Tanışın

Yataş Bedding Uyku Seti Ayrıcalıklarıyla Tanışın

Yataş Bedding konforlu yataklarının ardından uyku grubunda tekstil ürünleri ile de iddiasını sürdürüyor. Her mevsim yatak odalarımızın vazgeçilmez ürünleri arasında yer alan Yataş Bedding uyku seti seçenekleri, rengarenk desenleri, farklı kumaş türleri ile hem iyi bir uyku çekmenizi hem de yatak odalarınızda dekoratif bir zarafet yakalamanızı sağlıyor. Yatak odası kategorisi altında satışa sunulan yatak tekstili ürünlerinde, kış mevsimi için nevresim ve yorgan takımı, yaz ve bahar ayları için pike takımı olarak satılan uyku seti seçenekleri farklı renk ve kumaş türlerine sahip. Siz de yatak odalarınızda konfor ve şıklığa önem verenlerdenseniz Yataş Bedding koleksiyonu bu sezon yine bir harika!
En Konforlu Uyku Seti Neye Göre Seçilmeli? 
Uyku seti içinde yer alan nevresim takımları iyi bir uyku için de oldukça önemli. Seçilecek kumaş türüne hem sağlığınız hem de gece terleme probleminin önüne geçmek açısından dikkat etmelisiniz. Kumaş türü açısından özellikle pamuk yani organik olanları popüler. Organik kumaşların tercih edilmesinde hava geçirgenliğinin yüksek olması, yumuşaklık, dayanıklılık gibi nedenler ön planda. Pamuklu ve organik nevresim takımları vücudun hava almasını sağlayarak terlemeyi önlediği gibi rahat bir uyku alanı da oluşmasına olanak sağlıyor. Yataş Bedding,yüzde 100 pamuktan oluşan kaliteli nevresim takımları ile konforlu bir uyku geçirmenizi sağlarken markanın Lera Renforce Nevresim Takımı  da şık dekorasyonunuza romantik bir dokunuş vadediyor.  
Baharın Enerjisini Pike Takımınızla Odanıza Taşıyın
Sıcak havaların etkili olmaya başladığı aylarla birlikte ortaya çıkan uyku seti ve battaniye seçeneklerinin yerini alan pikeler alıyor. Terlemeyi önlemesi sebebiyle pamuklu yani organik ürünler pikeler içerisinde öne çıkıyor. Aynı zamanda pikeler; romantik ya da etnik desenleri, düz renkleri, baharı yansıtan çiçekli modelleriyle odanızı detaylandırmaya da yardımcı oluyor. Özellikle her model ve dekorasyonla uyum sağlayan düz pastel renklerde pikeler her evde olması gereken kurtarıcılardan. İşte bu noktada yardımımıza koşan, gri, turkuaz ve bejden oluşan pastel tonlarıyla soft bir etki yaratan Yataş Bedding Shawl Pike, yumuşak yapısı, zarif şal motifleriyle yatak odanızda istediğiniz ahengi oluşturabilir. Gül kurusu, yeşil ve mavi tonların sizi yansıttığını düşünüyorsanız Yataş Bedding markasının dinamik karo desenleriyle tasarladığı Mozaik Pike modelini tercih edebilirsiniz. Sadelikten yana olanlar için uyku seti seçenekleri arasından Yataş Bedding IVY Pike, kumaş kalitesi ve dokumasıyla ön plana çıkarak su yeşili, pembe ve mavinin yumuşak tonlarıyla ferahlığı yansıtıyor. Standart pikelerden daha kalın yapıda bir model arayışında olanlar içinse dolgun ve yumuşak yapısıyla Yataş Bedding Softy Pike Yatak Örtüsü öne çıkar.
Yatak Odası Dekorasyonunuza Göre Uyku Seti Seçimi Yapın
Şık bir yatak odası dekorasyonu için, evin diğer bölümleri gibi bir bütünlük gerekiyor. Duvar renkleri, mobilya rengi, tercih ettiğiniz abajurların deseni, halınızın rengi ve modeli, perdeleriniz hepsi uyum içinde olarak şıklığı ve en önemlisi de tarzınızı yansıtmalı. Tabii ki bu uyumu sağlarken uyku seti seçeceğini de renk ailesine dahil etmelisiniz. Odanız dekoratif eşyalar ya da desenli modellere çok hakimse uyku seti seçiminizin düz renklerden yana olmasında fayda var. Ancak odanızın dekorasyonun da sadeliği tercih edenlerdenseniz deseni rengarenk uyku seti takımları size uygun olacaktır. Mini desenlerden oluşan Soren , Lera ,Luna, Nolan nevresim takımları ile odanıza sade şıklık katabilirsiniz. Odanızda siyah ve kırmızı tonlarında yumuşak geçişler sevenlerdenseniz Terra Renforce Nevresim Takımı’na muhakkak göz atmalısınız. Beyaz ve siyahın asaletini yatak odasına taşımak isteyenler için Brenna Nevresim Takımı en ideal seçenek olabilir. Cıvıl cıvıl renklerin ışıltısını odanıza yansıtmakf, rengarenk nevresim takımlarıyla kışın bile baharı yaşamak isteyenler için ise Yataş Bedding Fiona Nevresim Takımı biçilmiş kaftan.
%100 pamuk kumaştan üretilen Yataş Bedding uyku seti seçeneklerinde sade, şık ve etnik tasarımlarıyla hem sağlığa uygun ürünlere hem de şıklık arayışınızda hayran kalınacak tasarımlara imza atıyor. Çift yüzeyi ile kullanılabilen tasarımlarıyla da avantaj sunan uyku seti tek kişilik ve çift kişilik olarak, standart ölçülere göre üretiliyor. Pamuk saten, pamuk ranforce kumaş türleri ile pek çok seçeneği bulunduruyor.

4 yorum:

  1. yataklar çok güzel,halen yatak seçimi yapmadık biraz durumumuz sıkışık olduğu için biraz erteledik bunu..inşallah ilerde olur diyelim..elinize sağlık..🙂

    YanıtlaSil
  2. sektörün öncülerinden olan yataşı uyku kalitesi anlamında hayranlıkla takip etmekteyiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için teşekürler, iyi çalışmalar...

      Sil