2 Ekim 2020 Cuma

Fonksiyonel ve Şık Televizyon Üniteleri ile Estetik Bir Dokunuş

Fonksiyonel ve Şık Televizyon Üniteleri ile Estetik Bir Dokunuş

Evinizde ailece ya da kendinize ayırdığınız zaman diliminde konforlu ve rahat biçimde televizyon izlemeniz için tasarlanan televizyon ünitesi modelleri; aynı zamanda estetik görünümleri ile şık bir dokunuş yaratıyor. Salonlarda ya da oturma odalarında karşısındaki koltuk ve oturma grubu ile birlikte dekoratif bir bütünlük oluşturmak için televizyon ünitesi seçiminin de buna göre yapılması gerekiyor. Kullandığınız mekan küçük bir oturma odası ise o zaman alt bölümü sehpalı, üst kısmı raf modüllü bir seçenekle yerden tasarruf sağlayabilirsiniz. Minimal dekorasyon stilinde, açık tonlardaki, düz köşeli modeller uyumlu bir birliktelik oluşturacaktır. Geniş bir salonda ise duvarın tamamını kaplayan duvar boyası ile kombine edilen modeller dekoratif bir şıklık yaratır. İşlevsel özellikleri ile yaşam alanlarınızdaki bu dekoratif şıklığı tamamlayan duvar üniteli, çekmeceli, raflı, dolaplı estetik televizyon ünitesi ve televizyon sehpası modelleri İder Mobilya’nın geniş ürün yelpazesinde yer alıyor. Kaliteden taviz verilmeden üretilen bu özgün tasarımlı modelleri yıllarca kullanabilir, yaşam alanlarınızda estetik bir görüntü yaratabilirsiniz.



İşlevsel Özellikleri ile Modüler Televizyon Ünitesi Seçenekleri

Salon ya da oturma odası gibi evin televizyon izlenen alanlarına yerleştirilen dekorasyon tarzı ile uyumlu televizyon ünitesi seçenekleri estetik özelliklerinin yanında işlevsel özellikleri ile de dikkat çekiyor. Televizyon sehpası, orta blok ve üst bloktan oluşan televizyon ünitesi seçenekleri, raf kısımlarına yerleştirilen dekoratif objelerle estetik bir bütünlük oluşturuyor. Kırık beyaz ya da bej tonlarının modern dokunuşu ile birleşen sade ve oval köşeli tasarımlar yaşam alanlarında minimal bir şıklığı tamamlıyor.



Ahşabın Doğallığı ile Birleşen Zamansız Tasarımlar

Televizyon ünitesi modellerinde; ahşabın doğal esintisini yaşam alanlarına taşıyan zamansız tasarımlar, işlevsel bölümleri ve estetik duruşları ile dikkat çekiyor. Ahşabın doğal görüntüsünün metal detaylarla birleştirildiği bu modeller, duvara monte edilen raf seçenekleri ile dekoratif objeler için şık bir sergileme alanı oluşturuyor. Dilerseniz bu raflara kitaplarınızı yerleştirerek, onlar için dekoratif bir depolama alanı yaratmış olursunuz.



Oturma Odaları için Yer Kaplamayan TV Sehpası Tasarımları

Geniş bir salonda bir duvarın büyük bir bölümünü kaplayan estetik televizyon ünitesi modelleri dekoratif bir etki yaratırken, dar oturma odalarında ise küçük boyutlu alt üst modüllü modeller uygun olacaktır. Alt modülün çekmeceli kısımlarını depolama alanı olarak değerlendirebilirsiniz. Üst modülü ise fazla yer kaplamayacak şekilde alt bölümün hemen üzerine yerleştirerek yerden tasarruf sağlayabilirsiniz. Bu televizyon ünitesi seçeneğinde alt ve üst bölümler arasına yerleştireceğiniz fotoğraf çerçeveleri, tablolarla küçük bir alanda bile dekorasyona etkili bir dokunuş yaratabilirsiniz. Televizyon izlenen dar oturma odalarında fazla yer kaplamayan televizyon sehpaları ise uygun bir seçim olacaktır. Mekanı tasarruflu kullanarak televizyonun üzerine yerleştirilebileceği estetik tasarımlı sehpalar ortamın havasını değiştirecek. Modern, minimal, country ya da eklektik tarzın hakim olduğu dekorasyonu tamamlayan televizyon sehpası ve televizyon ünitesi seçenekleri detaylardaki şıklığı yakalamanıza olanak yaratacak.


Televizyon Ünitesini Ön Plana Çıkarmak İçin Fikirler

Evlerin fonksiyonel mobilyası televizyon ünitesi dekorasyonun da önemli bir parçasını oluşturuyor. Bu nedenle seçilecek modelin ortamın dekorasyon tarzı ile uyumlu olması gerekiyor. Ayrıca televizyon ünitesinin yerleştirileceği duvarda yapacağınız farklı renk boya uygulaması ya da duvar kağıdı ile estetik bir farklılık da yaratabilirsiniz. Üniteyi dekorasyonda vurgulamak için arka planını farklı bir renkle boyayarak dikkati o alana yönlendirebilirsiniz. Salonun tarzı ile uyumlu desenlere sahip duvar kağıdı uygulaması da ortaya çıkarmak istediğiniz mobilyanın şık duruşunu tamamlayacaktır. Televizyon ünitesi tasarımını ön plana çıkarmak için farklı bir renge boyadığınız bu duvarı gizli ışıkla aydınlatabilirsiniz. Böylelikle salonunuzda ışığın ve rengin dekoratif buluşmasını yansıtarak estetik bir görsellik oluşturabilirsiniz. Salonlarınızın, oturma odanızın şıklığını tarzınıza uygun tasarımlarla tamamlamak için İder Mobilya’nın geniş ürün yelpazesine sahip televizyon ünitesi seçeneklerini inceleyebilirsiniz. Her bütçeye uygun televizyon ünitesi fiyatları ile kaliteli ve özgün tasarımları uzun yıllar güvenle kullanabilirsiniz.

5 yorum:

  1. teşekkür ederim değerli yazınız için

    YanıtlaSil
  2. Tasarımlar gayet hoş. Güzel fikirler oluşturdu kafamda :)

    YanıtlaSil
  3. Blogum Harika etkinliği ile siz de blogunuzla kazanmaya aday olun. Web sitenizi tanıtın, promosyon ve ödüller kazanın. Sponsorlarımızın desteği ile bloglar arası etkinlik yarışmamızı 2020 yılı sonuna kadar düzenliyoruz; şimdi siz de harika bloglar dünyasına katılın, yeni yıla ödülle girip markalaşın.

    Web: http://www.blogumharika.com
    Mail: iletisim@blogumharika.com

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler güzel bir blog yazısı olmuş.

    YanıtlaSil
  5. Bilgilendirici paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil