29 Kasım 2020 Pazar

Sımsıcak Saran Battaniye Konforu ile Kışı Keyifle Yaşayın

Yeni güne gülümseyerek uyanmanın yolu gece boyunca doğal yapısıyla sizi saran uyku ürünlerinden geçiyor. Sıcacık bir uyku konforu için bedeninizi yumuşacık dokusu ile saran battaniye seçenekleri, güne konforlu bir başlangıç sağlıyor. Gece boyunca huzurla uyumanızı sağlayan battaniye modelleri, gün içerisinde ise televizyon izlerken, kahvenizi yudumlarken sıcaklığıyla bedeninizi sarıyor. Bu noktada sizin rahatlığınız ve konforunuz için doğal battaniye çeşitleri üreten Hibboux, serin havalarda sizi ve sevdiklerinizi keyif dolu anlarla buluşturuyor.



Sağlık ve Konforu Buluşturan Pamuklu Battaniyeler

Doğal dokusu ile uyku konforunu maksimum düzeyde yaşatmak için ürünler tasarlayan Hibboux, yataktan nevresime, yastıktan battaniye çeşitlerine kadar ürettiği uyku ürünleri ile sizi sağlıkla buluşturuyor. Tüm ürünlerinde uluslararası kabul gören OEKO-TEX Sertifikası'na sahip olan marka, kimyasal içermeyen sağlıklı ürünleri ile uzun yıllar güvenle kullanabileceğiniz ürünler tasarlıyor.

Serin ve Soğuk Havalarda Sımsıcak Bir Mutluluk: Battaniye Modelleri

Bahar mevsiminden kışa geçerken ya da ilkbaharın serin günlerinde yaşam alanlarının baş aktörlerinden birisi de bedeni sıcacık tutan yumuşak dokusu ile konforla buluşturan pamuk ve polar battaniye çeşitleridir. Hibboux’nun kalite yolculuğu; diğer uyku ürünlerinde olduğu gibi battaniye çeşitlerinde de tarladan toplanan pamukların, bu süreçten başlayarak üretimin tamamlanmasına kadar özenle sürdürülen aşamalarından geçiyor. Ürünlerinde pamuk içerik kullanan marka, yumuşacık dokusu ile bedeninizi saran modeller ile serin ve soğuk havalarda ekstra konfor yaşatıyor.

 

Dekoratif Görüntüsü ile Konforu Buluşturan Şık Tasarımlar

Konforun en doğal halini bedeninizle buluşturan Hibboux battaniye çeşitleri, sağlıklı olmasının yanında dekoratif görüntüleri ile koltuk örtüsü ve yataklar üzerinde de örtü olarak kullanılabiliyor. Rahatlık ve konforu şıklıkla birleştiren tasarımlar yaratan markanın, bu doğrultuda tasarlanan pamuklu battaniye modeli Tufty, sağlığa zararlı maddeler içermiyor. Bunun kanıtı olan OEKO-TEX Sertifika sahibi olan ürün, içeriğindeki doğal pamuğun yumuşacık dokusu ile teninize batmaz ve rahat bir kullanım olanağı sağlar. Kış mevsimini ve mevsim geçişlerindeki serin havayı konforla geçirmeniz için tasarlanan Tufty battaniye modelini, ağır olmayan dokusu ile televizyon izlerken, kitap okurken oturma odalarınızda da keyifle kullanabilirsiniz. Kendiniz ve sevdikleriniz için konforlu anlar yaşatan modeli aynı zamanda hafif dokusu ile koltuk üzerinde örtü olarak da dekoratif bir görüntü sunuyor. Jakarlı dokuması, ince hafif olması aynı zamanda püsküllü tasarımı ile estetik bir görünümle yaşam alanlarınızı buluşturan modeller farklı renk seçenekleri ile beğenilere hitap ediyor. Çamaşır makinesinde de rahatlıkla yıkanabilen Tufty battaniye serin ve soğuk havaların en keyifli aksesuarlarından birisi olarak Hibboux, kalitesi ile bedeninizi sarıyor.

 


İnternet Üzerinden En Ekonomik Battaniye Fiyatları

Kaliteli ve sağlıklı bir uyku konforu için uyku ürünleri tasarlayan Hibboux, internet üzerinden aracısız direk müşteri ile buluşturan satış politikası ile uygun fiyat avantajları sağlıyor. Üretiminin ilk aşamasından itibaren mutlu müşteriler yaratmak için maksimum kalite ile doğal malzemelerden battaniye modelleri ve uyku ürünleri tasarlıyor. Sürdürülebilir bir üretim mottosu ile doğayı koruyan, hayvan sevgisini üst düzeyde tutan anlayışı öne çıkıyor. Bu anlayışını ise çevreyi kirletmeyen, kimyasallardan uzak üretim ve kaz tüyü, kuş tüyü, deri, post gibi malzemelere ürünlerinde yer vermeyerek gerçeğe dönüştürüyor.

Siz de güne sağlıklı başlamak, gün boyu sıcacık konforlu anlar yaşamak için Hibboux’nun internet sitesindeki battaniye fiyatlarını inceleyebilir, avantajlı kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Müşteri memnuniyetini maksimum düzeyde yaşatmayı hedefleyen Hibboux ürünlerine koşulsuz iade avantajları ile yataklarda 100 gece, diğer ürünler için 30 gece deneme süresi ile sahip olabilirsiniz. Ürünlerden memnun kalmazsanız bu deneme sürelerinde koşulsuz ve kolay iade süreci ile keyifli bir online alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.

3 yorum:

  1. Elleriize sağlık çok güzel yazı olmuş. DEVAMKEE

    YanıtlaSil
  2. Nerede o beton yorganlar.. O kadar özeniyorum istiyorum hanım; "nasıl yıkanır temizlenir.." diye eve sokmuyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beton yorganların da yeri ayrı. Bende var bir tane ama kullanmıyorum:)

      Sil