12 Mayıs 2010 Çarşamba

Oğlumun Kalbi ve Sepet "Topla"

Dün akşamüstü birşeyler almak üzere dikiş diktiğim odaya girmiştim. Oğlum Peer Ole okuldan yeni gelmişti ve o da peşimden odaya daldı. "Anne lütfen ben de dikeyim" yakarışlarından sonra ona keçeden iki kalp kestim. Daha önce de birşeyler denediği için dikmek ona çok uzak bir kavram değil. Dolayısıyla eline aldı iğne ipliği dikmeye başladı. İçini doldururken yardım ettim, onun dışında kendisi tamamladı. Ve sonuçtan çok memnun oldu, hafif de şımardı:)) Bana fotoğraf çekmem için komik pozlar vermeye başladı.
En güzeli neydi biliyor musunuz? Gece onun yanına gittiğimde kalbini yanına almış öyle uyuyordu....

Gelelim Sepet Topla`ya.....Aslında pek bir hikayesi yok. Ne zamandır istiyordum böyle birşey dikmeyi. Çantadan çok zor olmasa gerek diye düşündüm. Daha önce benzerini yapmıştım ama içi dolgulu değildi. Bu kez içini elyaflayıp astarladım. Elimde keçe kalplerden vardı ama onlardan birini kullanmak istemedim. Yeni bir tane yaptım, üzerine düğmelerle çiçek diktim. Bu sepeti yapması çok kolay oldu diyemem ama tekrar dikeceğim kesin!



5 yorum:

  1. Başarısına çok sevinmiş olmalı. Aferin ona.
    Çantanız da çok güzel olmuş.Elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Kalbi de kendisi de çok şirin. Bütün çocuklar hevesli demek annelerinin yaptığı işlere :)
    Sepette şahane olmuş, rengi, deseni harika. yenilerini bekliyorum.

    YanıtlaSil
  3. Ellerinize sağlık harika olmuş ben de yapmak istiyorum.Nasıl yapıldığını anlatırmısınız acaba?

    YanıtlaSil
  4. Beğenmenize sevindim. Bir sonraki sepet fotoğraflarla açıklamalı olacak:))

    YanıtlaSil
  5. severek izliyorum o yuzden blogunuza tatli blog odulu gonderdim:)) http://flimflamdunyasi.blogspot.com/2010/05/sweet-blog.html sevgilerimle...

    YanıtlaSil