6 Nisan 2014 Pazar

Yeni Bir Adres: Tazedirekt.com

Birkaç hafta önce gıda sektöründe yeni bir firmanın tanıtım toplantısına katıldım. Biraz son dakika yetişsem de bu durum firma hakkında bilgi almama engel olmadı.
Bursa ve çevresini ilgilendiren yeni bir adres: tazedirekt.com

Kısaca firma hakkında edindiğim bilgiler şöyle:
Tazedirekt.com, Erikli`nin kurucusu Hasan Aslanoba tarafından hayata geçirilip, ticari olarak aktif olmadan önce 2012 yılında kurulan Boğazköy Çiftliği`nde, Türkiye`nin en modern besi çiftliği olarak büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetişticiliğine başlamıştır. Antibiyotiksiz, kaliteli yemlerle ve refah ortamda yetiştirilen hayvanlardan dolayı da özellikle kırmızı et konusunda güven sağlamaktadır. Hayvanlardaki kulak küpesi sistemiyle satın aldığınız etin temin edildiği hayvanın nerde doğduğu, ne ile beslendiği bilgisine de ulaşabiliyor. Gene kendi tarlalarında yetiştirdikleri sebze meyvelerin ise iki yıl sonra doğal üretim belgesine sahip olacaklarını belirttiler.
Biraz da kendi deneyimimden bahsedeyim: Tazedirekt.com`un kullanımı son derece basit ve olldukça pratik bir site. Ürün seçenekleri düzgün şekilde kategoriler ayrılmış, bu da aradığınızı kolaylıkla bulmanızı sağlıyor. Siparişi verdikten sonra da teslim gününü ve saat dilimini kendiniz belirliyorsunuz. Seçilen ürünler soğuk zincir kırılmadan, tazeliğini koruyarak size ulaştırılıyor. Kredi kartıyla veya sanal kartla, isterseniz de kapıda nakit/kredi kartıyla ödeyebiliyorsunuz.
Sonuç: Denedim, aynen anlattığım gibi. Seçtiğim ürünler tercih ettiğim saatte ve taze olarak (ve de lezzetli)  bana ulaştı. Bursa ve civarında oturanlar gönül rahatlığı ile kullanabilecekleri yeni adrese kavuşmuş oldu.
Bu toplantıyı organize eden ve bizi tazedirekt.com ile tanıştıran sevgili Gözde Erdoğan`a ve diğer ekip arkadaşlarına çok teşekkürler.


Müşteri Hizmetleri 444 75 15

1 yorum: