24 Ocak 2017 Salı

"Caz Tatili" Başlıyor!

Evet,  bu yıl ikincisi düzenlenen Nilüfer "Caz Tatili" 28 Ocak`ta başlıyor. Birbirinden şahane konserlere tanık olacağımız festival 18 Şubat`a kadar devam ediyor. Bu sürede müzikle, müziğin getirdiği barışla, hoşgörüyle böylesine sarmaş dolaş olmuşken teşekkürlerimiz Bursa`da kültürel etkinliklerin altında imzasını sık görmeye alıştığımız tek belediye olan Nilüfer Belediyesi`ne gidiyor. Binlerce kez teşekkürler! Tüm ülke sanatla, kültürle yoğrulsa ne kavga kalır ne gürültü.

Festivalin adında caz geçmesi sizi ürkütmesin. İyi bir caz müzik dinleyicisi değilim, bu yıl da geçen yıl olduğu gibi listede ilk defa duyduğum isimler var. Bu beni yıldırmıyor, tam tersi müsait olduğum sürece birçok konsere gitmeye çalışıyorum. Biliyorum ki bu kadar iyi müzisyen burnumun dibine her zaman gelmez. Üstelik böyle festivallerde bilet fiyatları da çok uygun oluyor diye ekleme yapayım. 
Tam 25 ₺, indirimli 20 ₺

Detaylı bilgi için: 

11 yorum:

  1. Ne güzel bir tatil olmuş o öyle. Fiyatlar da çok uygun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçen yıl da güzeldi, bu yıl da dün akşam itibariyle güzel başladI:)

      Sil
  2. Keşke gidebilme şansım olsaydı. Müzik festivalleri beni mutlu ediyor ve dinlendiriyor. Sana iyi eğlenceler diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Müziğin yeri bende her zaman ayrı, festivallerin daha da ayrı. Umarım gelirsin bir gün buralara. Sevgiler...

      Sil
  3. aayy laavvvv Jazzzzzzz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle vahşi bir Jazzzz sevgim olmasa da iyi müzik buldum mu affetmem:)

      Sil
  4. Harika! Caz süper! :)

    YanıtlaSil
  5. http://kirtasyesever.blogspot.com.tr/ bloguma göz atarmısınız? :) :)

    YanıtlaSil