23 Kasım 2018 Cuma

İnternette İşiniz Kolay

İnternette İşiniz Kolay

Hiç şüphesiz ki internet çağında yaşıyoruz. Teknoloji her geçen gün hayatımızı kolaylaştırmaya devam ederken, artık neredeyse her işimizi internet ya da mobil uygulamalar üzerinden hallediyoruz. Yeni çağa ayak uyduran Enerjisa da internet sitesiyle külfet gibi gelen fatura ödeme, yeni abonelik işlemleri gibi angaryaları kolayca halletmemize yardım ediyor.



Fatura Ödemek Artık Daha Kolay

Enerjisa internet sitesinden eviniz ve iş yerinizin faturasını ödeme, yeni abonelik alma, var olan aboneliğin nakli gibi işlemleri sorunsuz ve herhangi ekstra bir ücret ödemeksizin gerçekleştirebilirsiniz. Faturanız üzerinde bulunan abonelik numaranızı kullanarak site üzerinden üyelik oluşturduktan sonra online işlemlerden yararlanmanız mümkün. Müşteriye özel oluşturulan abonelik numaranızı unuttuysanız ya da faturanıza erişemiyorsanız, Enerjisa internet sitesinden abonelik numaranızı da öğrenebilirsiniz. 

İnternet sitesinden otomatik ödeme talimatı vererek, her ay faturanız ödendi mi diye düşünmek zorunda kalmadan faturanızı da ödeyebilirsiniz. Otomatik ödeme talimatı sayesinde, unutulmuş faturaların gecikme faizleriyle uğraşmak zorunda kalmazsınız ve unutulmuş sürpriz faturalarla karşılaşmazsınız. Site üzerinden bankanıza otomatik ödeme talimatı vererek yapılacaklar listenizden bir kalem daha eksiltebilir, zamandan da tasarruf edebilirsiniz.

Kurumsal Müşteriler İçin Kolaylık

İşyerinizin elektrik aboneliğiyle ilgili işlemleri de Enerjisa internet sitesi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Tesisat numaranızla giriş yaptıktan sonra, nakil, fatura ödeme, randevu alma gibi tüm işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Tesisat numaranızı bilmiyorsanız ya da faturanıza erişiminiz yoksa numaranızı internet sitesinden öğrenebilirsiniz. 

Randevu Alarak İşlemlerinizi Hızlandırın

Evinizin konforundan ayrılmadan, sıra beklemeden, tek tıkla randevu alabilirsiniz. Böylece yeni abonelik işlemlerinde daha hızlı sonuç almanız mümkün. Enerjisa internet sitesinden randevu alırken size en yakın şubeyi belirleyerek zamandan tasarruf etmeniz mümkün. Randevunuzu alırken site üzerinden yapacağınız işlem için gereken evrakları da öğrenebilirsiniz. 

Taşınmak zaten yeterince stresli bir iş, bu yüzden bir de nakil işlemleri, eski abonelik kapatma, yenisini açma gibi angaryalarla uğraşırken daha fazla zaman kaybetmeye gerek yok. Taşınma ve yeni abonelik işlemlerini hızlandıran bu sistem sayesinde stres yaşamadan işinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. 

Günlük Elektrik Tüketiminizi Merak Ediyor Musunuz?

Enerjisa internet sitesi üzerinden ulaşabileceğiniz bir diğer bilgi bankasıysa günlük tüketimlerinizle ilgili raporlar. Bu raporlama sistemi sayesinde 12 ay öncesine kadar tüm faturalarınıza ulaşabilir ve elektrik tüketim miktarlarınızı karşılaştırabilirsiniz. Ne kadar elektrik tükettiğinizi bilirseniz, tasarruf yapmanız da o kadar kolaylaşacaktır. 

7 Gün 24 Saat Açık İnternet Şubesi

Site üzerinden ulaşabileceğiniz çağrı merkezi numarasını arayarak da kolaylıkla randevu alabilir, aklınıza takılan soruları çağrı merkezi temsilcisiyle görüşebilirsiniz. İnternet sitesine de çağrı merkezine de haftanın 7 günü, 24 saat ulaşabilirsiniz.

5 yorum:

  1. Beğendim hizmetlerini, bir gün deneyebilirim.

    YanıtlaSil
  2. elinize sağlık güzel bir blog, güzel bir paylaşım.

    YanıtlaSil
  3. Tabii eğer elektrik dağıtım şirketimiz enerjisa ise :)

    YanıtlaSil
  4. evt güzel hizmetler pence de ancak devlet garantili olanlarını tercih etmek lazım,yoksa kim vurduya gidebiliriz..elinize sağlık..✔😊

    YanıtlaSil
  5. Merhaba yeni keşif ettim.blogunuzu sevdim.Takip ve izlemeye aldım.Banada beklerim (tariflimutfak ,sibelinyemekleri) başarılar mutlu yillar

    YanıtlaSil