28 Ocak 2019 Pazartesi

Göz Alıcı Minder Modelleri ile Odanızı Yenilemeniz Mümkün!


Göz Alıcı Minder Modelleri ile Odanızı Yenilemeniz Mümkün!
Yeni bir eve yerleşmenin ve o eve eşya almanın heyecanı bir başka olur. O evi tarzınıza uygun parçalarla döşeyip, sizi yansıtan bir ev olması için uğraşırsınız. Karakterinizi yansıtan ufak aksesuarlar da olmazsa olmaz. Hem fiyatı uygun olsun, hem evimin havasını değiştirip evime renk katsın diyorsanız, aradığınız aksesuarlar minder ve kırlent! Evinize doğa esintisi mi taşımak istiyorsunuz; hayvan ve çiçek temalı kırlentler sizin için var. Evinizin de kendiniz gibi renkli ve sıra dışı olmasını mı istiyorsunuz? Öyleyse geometrik şekilli ve yazılı kırlentler tam size göre. Hatta sevdiğiniz özel birine hediye almak isterseniz, sevgi temalı kırlent modelleri hem karşınızdakine sevginizi gösterecek, hem de ona konforlu bir alan sağlayacak!

Hem Ekonomik Hem Gösterişli: Minder
Salon, yatak odası, balkon ve hatta mutfak. Evinizin her alanında minder ve kırlent hem ihtiyaç, hem de göze güzel görünen parçalar. Düz renk bir koltuğun üzerine koyduğunuz cıvıl cıvıl bir kırlent, odanın ambiyansını gözle görülür bir biçimde değiştirip bambaşka bir ruh kazandırabiliyor. Siz de ruhu olan bir ev isteyenlerden, evinin estetiğine önem verenlerdenseniz ama buna çok da bütçe ayıramayacaksanız minder alışverişi tam da ihtiyacınız olan şey! Üstelik bu alışveriş, konforunuzu da bir üst seviyeye taşıyacak. Evinizde uzun yıllar kullanmayı hedeflediğiniz minderleri satın alırken rahatlık, kumaş kalitesi, görünüm, boyut gibi pek çok faktöre önem vermelisiniz. Özellikle koltuk ve sandalyenizde daha küçük boyutlardaki kırlentleri tercih etmeniz, yer tasarrufu açısından kolaylık sağlayacaktır.

Kişiliğinizi Yansıtan Kırlent Modelleri
Koltuk ve sandalyelere bambaşka bir tarz getiren küçük kırlentler, küçük ama bir o kadar etkili. Minder ya da kırlent satın alınırken mobilyanın ana malzemesine, odanın duvar rengine, perdenin rengine kadar pek çok faktörün göz önünde bulundurulması gerekiyor. Klasik, vintage görünümlü bir odada daha farklı bir kırlent tercih edilebilirken; sıcak ve daha rahat, modern hatlara sahip bir evde daha başka minder modelleri tercih edilebiliyor. Kırlent fiyatları, başka aksesuarlara göre uygun oluşu ile de kullanıcıların bütçesine hitap ediyor ve en çok tercih edilenler arasında yer alıyor.
Dekorasyon Sayfalarına Taş Çıkartın
Dekorasyon dergilerinde ve sosyal medya sayfalarında görüp özendiğiniz atmosfere sahip olmak artık çok kolay ve uygun fiyatlı. Yapmanız gereken tek şey doğru minder ve kırlent seçimi. Düz renkli, desenli, temalı gibi binlerce seçenek arasından hangisini seçeceğiniz tamamen size kalmış. Örneğin düz ve açık renkli bir koltuğunuz varsa koyu renklere sahip desenli bir kırlent, asil bir kontrast oluşturarak şık bir görüntü oluşturabilir. Daha hareketli ve desenli bir oda için, düz renk ve sakin bir kırlent odanın ambiyansını dengeleyecektir. Daha klasik, aile evlerinde çiçek gibi klasik desenli bir minder tercih edebilirken, gençlerin yaşadığı bir arkadaş evinde yazılı ve sıradışı minderler odanın havasına daha çok yakışabilir. Daha marjinal bir görüntü için farklı temalı minder ve kırlentleri yan yana tercih edebilirsiniz. Yazılı bir kırlentin yanında çizgili ve çiçekli minderlerin evinize sıradışı bir duruş kazandıracağı kesin! Bu minik ama konforlu ve kullanışlı aksesuarları nasıl kullanacağınız tamamen size ve hayal gücünüze kalmış.
Evinizi "sizin" evinize dönüştürecek, istediğiniz ruha kavuşturacak ve karakterinizi yansıtacak kırlent ve minder modelleri Koçtaş web sitesinde sizleri bekliyor. Uygun fiyatları ve onlarca farklı modeliyle sizleri bekleyen minder ve kırlentleri kolayca sepetinize ekleyip onlara hemen sahip olabilirsiniz. Kaliteli ve uygun fiyatlı alışverişe ulaşmak işte bu kadar kolay!

20 yorum:

  1. Minder olmayan bir ev düşünemiyorum 🙂

    YanıtlaSil
  2. Önemli ipuçları içeren yazınızı iki kez okudum

    YanıtlaSil
  3. Bir minder sever olarak ne kadar çok sa o kadar mutlu oluyorum, bir yere kadar kendim yapıyorum ama baskılar ve farklı desenler olması şahane olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu arada senin yastıklarını çok seviyorum, hep elimin altında:) El emeği verilmiş işler bambaşka.

      Sil
  4. Çok severim kırlentleri. Hatta bir ara o kadar çok dikip dikip koymuştum ki koltuklara "bize oturacak yer kalmadı" eleştirisi almıştım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evdekiler için öyle:) Bizde de zaman zaman çoğalıyor, ben kalabalık seviyorum. Evdeki artan kumaşlardan da arada diktiğim için değiştire değiştire kullanıyorum.

      Sil
  5. ne güzel renkli renkli minderler..✔😊

    YanıtlaSil
  6. çok iyi oldu bu yazı canım
    yazlıktaki kanepenin minderlerine kılıf bakıyordum şöyle canlı enerjik
    hemen siteye bakayım
    teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim, işine yaradıysa ne mutlu bana:) Fiyatları uygunmuş cidden, evde dikmeye değmez:)

      Sil
  7. sağol canım bu kadar uygun fiyata bulamamıştım hemen sipariş verdim

    YanıtlaSil
  8. sayfanızı yeni keşfettim ve yazılarınız çok hoşuma gitti inşallah uzun yıllar paylaşımlarınıza devam edersiniz ^_^ sayfama da beklerim profil resmime tıklayıp ulaşabilirsiniz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, epey yıldır buralardayım zaten. Ara sıra beklerim:)

      Sil
  9. Şubat ayı da geldi işte... Daha dün Ocak'tı! :)
    Blog'umdan asla vazgeçmedim, vazgeçmem. Sürekli yazı yazıyorum. :)
    Ben de beklerim blog'uma! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel, blog yazmaya devam öyleyse:) Uğrarım.

      Sil
  10. semiii
    yeni yazı bekliyorum ben ama
    sevgiler

    YanıtlaSil
  11. Siteye bakacağım .Tam ihtiyaç duyduğum zamana denk geldi😊

    YanıtlaSil