21 Şubat 2020 Cuma

Zamansızlığı Vurgulayan Sıra Dışı Lavabo Modelleri Vitra'da

Zamansızlığı Vurgulayan Sıra Dışı Lavabo Modelleri Vitra'da

Fonksiyonel ve estetik tüm unsurları bünyesinde barındıran VitrA lavabo koleksiyonları ile banyo dizaynı artık çok kolay! Türkiye'nin ilk ve en büyük lavabo üreticisi VitrA, her alana uygun lavabo modelleri ile stil sahibi banyolar yaratıyor. Outline, Frame, Sento ve İntegra koleksiyonları ile küçük banyo alanlarında göz doldururken Valarte koleksiyonu ile geniş alana sahip banyolarda yerlerini alıyor. Her tarza ve kişiye özgü ürün seçeneği barındıran lavabo modelleri; ebat, renk, tarz, genişlik, derinlik, yükseklik ve şekil gibi uygun ürünü bulmayı kolaylaştıran pek çok seçenek ile kullanıcısını bekliyor. VitrA, çanak, etajerli, standart, monoblok, köşe, tezgah altı ve tezgah üstü gibi çeşitli modelleri sunarken aynı zamanda altın, bakır, platin, terracota, beyaz, bej ve siyah renklerde mat veya parlak yüzeyli lavabolar üretiyor.





Dar Banyoları Yeniden Yorumluyor

VitrA, yeniliğin öncüsü Outline, Frame ve Sento gibi koleksiyonları ile dar alanlara sahip küçük banyoları baştan yaratıyor. Cerafine malzemesinden üretilen Outline serisi ile lavabo tasarımlarına yeni bir dinamizm getiriyor: Daha sağlam, daha ince, daha modern. Outline koleksiyonu ile minimalist ve modern dokunuşlara sahip lavabo modellerini ön plana çıkaran VitrA ile dar banyonuzu daha geniş ve ferah bir alana dönüştürebilir, banyonuzu konfor ile buluşturabilirsiniz. Outline tv modeli ile çanak lavabo tercih edebilir, D-light lavabo dolabı ile de bu tercihinizi tamamlayabilirsiniz. Tasarımın eşsiz dünyası ile teknolojinin tüm incelikleri bu koleksiyonda buluşuyor. Frame serisi; farklı zevk ve tarzları tatmin eden siyah, beyaz-meşe ve bejden oluşan renk seçenekleri, sıra dışı bir tasarım anlayışının ürünü parçalarıyla göz dolduruyor. Frame koleksiyonu ile etajerli lavabo sevenlere hitap eden VitrA, Ecora banyo dolabı ile bu uyumu pekiştiriyor. Kapalı ürün yerleştirme alanı yanı sıra etajerli lavabo dizaynı ile kişisel bakım malzemeleri için alan sunan Ecora ile yalın ve düzenli bir banyoya sahip olabilirsiniz. Sade ve işlevsel tasarıma sahip bu dolap sayesinde banyonuzda alan tasarrufu sağlayabilirsiniz. Sento koleksiyonu ile dar alanda mucizeler yaratabilirsiniz. Sento yarım tezgah lavabo ile geometrik formları şıklıkla bir araya getirebilirsiniz. İntegra koleksiyonu ile dar alanların kurtarıcısı sol armatür bantlı dar modeli tercih edebilir, alandan tasarruf edebilirsiniz.


Geniş Banyoları İşlevsel Detaylarla Harmanlıyor

VitrA, tecrübesi ve vizyonuyla büyük banyoların ihtiyaçlarına modern tasarıma sahip ürünler ile karşılık veriyor. Üstün kalitesi ve estetik görselliği ile farkını ortaya koyan Vitra, Valarte koleksiyonu ile bu farkı ve modernliği geniş alanlara taşıyor. Banyonuzda nefes alan alanlar oluştururken ve şıklığıyla da fark yaratacak bir dekorasyon istiyorsanız, VitrA'nın Valarte koleksiyonu tam size göre! Valarte koleksiyonu ile etajerli ve tezgah üstü lavabo modelleri arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Valarte tezgah üstü modelinde tezgahının içe doğru eğimli olması sayesinde yerin ve giysilerinizin ıslanmasını önleyebilirsiniz. Memoria banyo dolabı ve ona eşlik eden mekanizmalı boy dolabı ile banyonuzu dekore edebilirsiniz. Memoria banyo dolabı ahşabın ve siyahın asilliği ile göz kamaştırıyor. Trendleri belirleyen farklı boy ve ebatta saklama çözümleri sunan Memoria mekanizmalı boy dolabı ile dolap içi raf sistemini keşfedebilir ve yerden tasarruf sağlayabilirsiniz.


VitrA İle Akıllı Çözümler Banyonuzda

Her eve uyum sağlayabilen ürün tasarımları ile VitrA yine yanınızda! Bu ürünleri duvara monte ederek, yarım ayaklı, asimetrik, gizli sifon sistemli, asimetrik veya ayaklı lavabo olarak tercih edebilirsiniz. Tarzınızı VitrA ile yansıtmak için en yakın VitrA bayisine uğrayabilir, ürünleri yakından inceleyebilirsiniz.

6 yorum:

  1. Hepsi birbirinden güzel ilginç modeller. Kullananları kıskanabilirim.

    YanıtlaSil
  2. Nasıl güzel görünüyorlar. Böyle bir banyom olsa, müzik dinler, hikaye yazar birkaç duble atardım.
    Çocukluğumuzda pazar günleri yapılan banyo seremonisi geldi aklıma. Bakır kazan yakılır, 5 m2 banyomuz hamam misali çarçabuk ısınır, sırayla aile fertleri banyo yapardı. Sobanın közleri ile oynadığım keyifli oyunlar annemin banyo kapısına attığı uyarı terlik atışı ile sona ererdi.
    Günümüzde banyolar ne hale geldi. Geçmiş ile geleceğin hesaplaşması gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel anlatmışsınız çocukluğunuzu. Ben lojmanda büyüdüğüm için şanslıydım sanırım, kazan yakmadık ama elbette küçücük banyomuz vardı. Pazar günleri banyo günümüzdü bizim de. Hele çamaşır günlerini hiç unutmuyorum, evde 6 nüfus olunca tüm gün çamaşırla geçerdi:)
      Güzel yorumunuz için çok teşekkürler...

      Sil