7 Ağustos 2020 Cuma

Doğru Waterproof Göz Kalemi ile Her Mevsim Daha Keyifli

Doğru Waterproof Göz Kalemi ile Her Mevsim Daha Keyifli

 Havuzdan çıktınız, bikininiz son moda, güneş gözlüğünüz yakıyor, havanızdan geçilmiyor, ama o da nesi? O çok güvenerek aldığınız suya dayanıklı göz kalemi sizi hüsrana uğrattığı gibi, bir de gözlerinizden siyah çerçeveler halinde süzülüyor! Ya da kumsalda güneşlendiğiniz sayılı tatil günlerinden biri. Hava nasıl da sıcak, biraz bronzlaşmak için terlemeyi göze almışsınız. Şöyle bir kokteyl alıp ferahlamak için bara giderken aynada yansımanızı görüyorsunuz. Ve aynada panda gözlü bir kadın var! Bu acı senaryolar ne yazık ki pek çoğumuzun başına gelmiştir ve tek suçlusu akmayan göz kalemi diye aldığınız makyaj malzemelerinin size yarı yolda bırakması! O halde gelin bu güzel yaz günlerinde doğru waterproof göz kalemi için nelere dikkat etmelisiniz, bir daha hatırlayalım!




Makyaj Çantamızın Vazgeçilmezi Göz Kalemi 

Göz kalemi ister gece ister gündüz olsun, tüm makyaj tarzlarında ihtiyacımız olabilecek bir makyaj malzemesi. Trendler ve moda ile birlikte kullanım şekillerimiz değişse de, ondan asla vazgeçmiyoruz. Hele yaz ayı gelip de sıcaklar bastırdı mı, dayanıklı ve akmayan göz kalemi tercihleri daha da önem kazanıyor. İşte bu noktada hayatımıza uzun yıllar önce girmiş olan waterproof göz kalemi seçimlerimizi doğru yapmamız gerekiyor.

En iyi waterproof göz kalemi hangisi derseniz, öncelikle tamamen su geçirmez bir yapıya sahip olmalı. Uygulama sonrasında uzun süren formülün yanı sıra besleyici özellikler içermesini de tercih edebilirsiniz. Makyaj ürünleri satın alırken dermatolojik olarak test edilip edilmediğine de bakabilirsiniz. Elbette göz kalemlerindeki bir diğer önemli tercih sebebi de kolay sürülebilmesi. Makyaj artistlerinin önerdiği waterproof göz kalemlerinin başında uzun süre kalıcı etkili ürünler geliyor. Bu tip makyaj ürünleri, hava koşullarının yanı sıra size duygu değişikliklerinde de yarı yolda bırakmamalı. Ne de olsa kimse en yakın arkadaşı evlenirken gözyaşlarına boğulduğu an, geceye yüzünde çıkmak bilmeyen siyah çizgilerle devam etmek istemez.

Sıra Pratik Makyaj Tüyolarında!

 Waterproof göz kaleminizi seçtiniz, hatta birkaç farklı rengini bile satın aldınız. Büyüleyici bir makyajın püf noktası sizin güzelliğinizi ortaya çıkarmasıdır. Bunun için ise her zaman temiz ve bakımlı bir cildiniz olması gerekir. Cildinizi düzenli olarak temizler, arındırır ve nemlendirirseniz, makyajınız da daha göz alıcı ve hoş görünür.

Makyaj aşamasına geldiğimizde ise, göz makyajınıza başlarken öncelikle gözlerinize kapatıcı ya da bir baz sürmelisiniz. Sonrasında waterproof göz kalemi, far ve rimel gibi diğer aşamalara geçebilirsiniz. Ayrıca suya dayanıklı göz kalemi sayesinde gün içinde sürekli makyajınızı tazelemek veya kontrol etmek zorunda kalmazsınız.

Göz makyajınıza aydınlık bir hava katmak istiyorsanız, gözlerinizin içine nude göz kalemi sürebilir, daha belirgin bir makyaj için farınızla aynı tonlardaki bir waterproof göz kalemini eyeliner olarak kullanmayı deneyebilirsiniz. Gözleriniz büyükse iç kısımlara kalem çekerek onları daha küçük gösterebilir, tam tersi bir durumda, gözlerinizi büyük göstermek için alt ve üst kısmına uygulayabilirsiniz.


Uzun Süre Kalıcı Waterproof Göz Kalemleri Golden Rose’da! 

Hava koşulları ne olursa olsun, siz muhteşem bir göz makyajınızı hak ediyorsunuz! İşte bu yüzden Golden Rose’un kalemtıraş gerektirmeyen Waterproof Automatic Eyeliner - Suya Dayanıklı Asansörlü Göz Kalemi en sevdiğiniz makyaj malzemesi olmaya aday. Yumuşak, pürüzsüz, kolay sürümü, suda akmayan özel formülü ve farklı renk seçenekleri ile kusursuz bir göz makyajı imkânı sunuyor. Waterproof Eyeliner Longwear and Soft Ultra Black - Yumuşak Sürümlü Göz Kalemi de özel olarak geliştirilmiş formülü ile suda akmıyor ve kolayca sürülebiliyor. Kusursuz bir makyaj için ihtiyacınız olan her şey Golden Rose`da!

2 yorum:

  1. merhaba mutlu eller..
    umarım iyisindir. malum ağustos da geldi
    yaz gelip gidecek daha denize ayak sokmuşluğum yok.
    bir süre uzak kaldın. takipteyim yazılarını.

    yazının konusu beni aşınca ben de halini hatrını sorayım havadan sudan yazayım dedim sevgili mutlu eller :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Taner Bey, çok teşekkürler. Hatırlanmak güzel şey:) Yazının konusu bana da çok yakın değil, yalnız değilsiniz:) Epeydir hiç üretken değilim bu konuda. Vaktim var aslında ama yazı yazma isteğim eskisi gibi değil sanırım. Gelecek tekrar, beklemedeyim:) Kendinize iyi bakın, yazılarınızı takipteyim.

      Sil