28 Ağustos 2020 Cuma

Yaz Geceleri, Renkli Pikeler ile Canlanıyor

Yaz mevsimi, yatak odalarında kış boyu kullandığınız yorganları, kalın yatak örtülerini kaldırarak değişiklik yapma zamanı. Yataş Bedding'in pike seçenekleri ile hem sıcak gecelerde ev halkının uyku konforunu artırmak, hem yatak odalarına yaz mevsiminin o eşsiz canlılığını getirmek mümkün.



Serin Uykuların Dostu: Pike Takımı 

Sıcak yaz akşamlarında rahat ve serin bir uyku çekmeyi kim istemez? Terleme ile bölünen uyku, bütün enerjimizi götürür. Ertesi günün yoğunluğuna dayanıklı olmak, zinde uyanmak için yaz sıcağında bizi gevşetip, rahatlatacak, uykuya geçişi kolaylaştıracak bir dosttur yumuşak, tiril tiril bir pike takımı. Yataş Bedding, tüm ev halkının ihtiyacı olan kaliteli ve serin uyku imkanını yüzde yüz pamuklu kumaştan üretilen Ares pike çeşitleri ile sunuyor.


Burası Yaz Köşesi, Şurası Pike Köşesi 

Evde sevdiklerimiz geceleri ne üşümeli ne de terlemeli! Bu yüzden dört mevsimin hakkıyla yaşandığı her coğrafyada, sıcaklar basmadan önce evlerde kış mevsiminin yatak düzeninden yaz mevsiminin yatak düzenine geçişin tatlı telaşı yaşanır. Mevsim geçişleri sadece doğada yarattığı değişikliklerle değil, günlük rutinlerimizde yarattıkları değişiklikler ile de yaşamımızı renklendirir. Yaz aylarında yatak düzenindeki değişim, konforlu bir gece uykusunun önemli bir şartıdır. Ve aslında bir evde kıştan yaza geçiş, her şeyden önce kalın battaniyeleri ve yorganları kaldırıp ince pikeler ile buluşmak demektir. Yatağımızın büyüklüğüne göre kimimiz tek kişilik pike, kimimiz ise çift kişilik pike kullanırız. İster tek kişilik olanını, ister çift kişilik olanını kullanalım, yumuşacık pamuk pike, serin bir his vererek bize huzurlu bir uyku sağlar, bizi renkli bir rüya ile buluşturmanın aracı olur.

Yatak Odalarının Süsü: Pike 

Geceleri sarılıp uyuduğumuz pike çeşitleri, çoğu evde gündüzleri farklı bir işlev üstlenir: Yorganları, yatak örtülerini kaldırıp ferahladığımız mevsimde çıplak kalan yataklarımızın üstünü gün boyu örtüp renklendirmek gerekli. İşte bu işlevi ürün satın alırken akıldan çıkarmamakta fayda var. Çarşafın üstüne yeni bir pike serildiği zaman yatak odasının dekorasyonunu tamamlayan başlıca unsur olarak bilinir. Her farklı model, desenli de olsa tek renkli de olsa odaya yenilik ve hareketlilik getirir. Tek renk modeller, yalınlıktan ve sade bir görünümden hoşlananlar için idealdir. Gerek gündüz odayı süslemek, gerekse gece uykuya geçişi rahatlatmak için önemli olan, sizi dinlendiren renkte bir ürün tercih etmektir.


Yataklar için Renk Renk Seçenek

Seçtiğimiz renklerle yatak odalarına yaz aylarının canlılığını, neşesini getirebiliriz. Herkesin renk beğenisi farklı. Yatağınıza sermek, uyurken üstünüzü örtmek için bir ürün alırken, rengin özelliklerini, kaliteli ve verimli uykuya etkilerini bir daha düşünmeniz gerekir. Yataş Bedding markalı Ares Pike modelleri, uygun pike fiyatları ve şu yedi renk seçeneği ile sunuluyor: Lila, beyaz, bej, gri, yeşil, pudra, antrasit. Yatak odasında lila rengi bir örtü dikkatleri üstüne çekecektir. Bej rengini tercih ettiğinizde ise yatak odanızda ne tarz malzeme kullanılmış olursa olsun ona uyacak ve sizi diğer aksesuarların seçiminde serbest bırakacaktır. Gri, göz yormayan bir renk olarak her yatak odasına yakışır, dinginlik verir. Pudra renginin yarattığı yumuşak ve huzur verici etkisiyle birlikte romantik bir atmosfer yaratabilirsiniz. Yeşil bir örtüye sarılıp uyumak, her uyandığınızda kendinizi mutlu hissettirecektir; beyaz renk ferah bir yatak odası için idealdir; antrasit ise karanlık bir uyku atmosferi yaratmaya yardımcı olabilir. Hem uyku konforunuzu sağlamak hem de yatak odanıza yazın canlılığını getirecek bir dekorasyon için, Yataş Bedding'in yüzde yüz pamuklu kumaşıyla yaza uygun pike seçeneklerini kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder