25 Ekim 2020 Pazar

Koçtaş ile Sandalye Keyfi Bir Başka

Koçtaş ile Sandalye Keyfi Bir Başka

Çalışma yaşamının, okul hayatının, kalabalık ortamların artmaya başlamasıyla günlük yaşamda en çok kullandığımız sandalyeler, hayatımızda önemli bir yer etmektedir. Tasarımıyla, fonksiyonelliği ile kendini yenilen modellere her geçen gün bir yenisi eklenmektedir. Kumaş veya deri kaplama; ahşap, metal veya plastik; modern veya klasik olmak üzere büyük bir çeşitlilik söz konusudur. Kullanım amacına göre farklı ve özgün sandalye modelleri mekanın tasarımına yön verir.



Yaşam Kalitenizin Sırrı: Hayata Doğru Açıdan, Doğru Yöne Bakmak!

Bazen hayatımızda ufak değişiklikler yapmak, yaşam kalitemizi hiç ummadığımız şekilde
değiştirilebilir. Peki yaşam kalitemizi doğrudan etkileyen, doğru sandalye seçimlerinde nelere dikkat etmeliyiz? Öncelikle çeşitliliğin bu kadar yoğun olduğu günümüzde işe kullanım yeri için doğru boyutlarda ve tarzlarda sandalye seçimiyle başlayabilirsiniz. Sağlık boyutu dikkata alınarak yapılan alışverişler yaşam kalitenizi ve çalışma performansını daima olumlu yönde etkileyecektir. 
Vücudunuzun yapısına uygun sandalye yüksekliği, oturma derinliği ve bel desteğine göre en uygun seçimler, sizin ve sevdiklerinizin daha sağlıklı daha verimli bir yaşam sürmenize neden olacaktır.

Kullanım Alanlarına Göre En Şık Sandalyeler

Modern ve klasiğin kendine özgü uyumunun yepyeni tasarımlarla buluşması dekorasyonunuzdaki şıklığı daha güçlü yansıtmanızı sağlıyor. Sandalye seçimlerinde estetik kadar rahatlığında ön planda tutulması önemlidir. Amaca hizmet ederek kişinin rahatlığını sağlaması beklenen en önemli işlevdir. Yerlerin darlığı sandalye seçimlerinde başta gelen sorunlar arasındadır. Eğer yerinizin darlığı sizi rahatsız ediyorsa kulanım alanın genişliğine uygun bir tercih yapmalısınız. Özellikle daha naif ve açık renk, sade tasarımlarla ortamları olduğundan daha ferah gösterebilirsiniz. Doğanın saflığı, sadeliği sizi en iyi yansıtan ortamlar ise kahvenin birbiriyle uyumu ile hazırlanan dekorasyon sayesinde huzur verici dinginliği hissetmenin tam zamanı. Dinamik ve canlılık sizi en iyi yansıtan özellikler ise rengarenk sandalye çeşitleri her zaman tercihleriniz arasında bulundurabilirsiniz. Ayrıca metal ayaklı farklı tasarımlar da son zamanların en meşhur modelleri arasındadır.


Mutfak Sandalyesi Seçiminde Püf Noktaları

Mutfaklar özellikle ev hanımlarının en fazla zaman geçirdiği alanlar arasında yer almaktadır. Dolayısıyla hem ferahlığı hem de tasarımı hepimizin yakından ilgilendiği bir özelliktir. Mutfağınızda yer tasarrufu sizin için önemliyse katlamalı veya tabure tarzı modeller tam size göre. Ayrıca seçeceğiniz açık ve daha yalın desenli modeller mutfağınızı daha geniş gösterecektir. 4’lü ve 2‘li setler halinde yer alan mutfak sandalyeleri; kollu, kolsuz, minderli, plastik, metal, ahşap çeşitleriyle sizi en iyi yansıtacak renk seçenekleri yer alıyor.

Yemek Masası Sandalyesinde Neye Dikkat Etmeli?

Yemek odaları evin gerek en şık, en özenli yemek takımlarıyla kalabalık misafirlerin ağırlanması gerek modern ve şık dekorasyon stili oluşturmak isteyenlerin en çok tercih ettiği alanlar oluyor. İşlevselliği ve dekoratif özelliği göz önünde bulundurulduğunda geniş ya da dar kullanım alanlarına göre kolçaklı ya kolçaksız, metal ya da ahşap model sandalyeleri, yemek masalarınızın en güzel tamamlayıcı olarak tercih edebilirsiniz. Ahşap modeller, modern ve klasiğin çok şık uyumlandığı bir kategori olarak karşımıza çıkıyor. Ayaklarda düz bir ceviz renk ve zarif sırtı detayıyla sağlayacağınız konfor salonunuzda bambaşka bir hava yakalayabilirsiniz. Bakımı da temiz bir nemli bez yardımıyla bir o kadar kolaylık sağlıyor. Metal modeller görüntüsüyle ilk bakıştan itibaren insanları cezbediyor. Birbirinden farklı stillerle görebileceğiniz metal sandalye modelleri tercihe göre minderlerde; kumaş ve deri seçimleri istenilen renklerde kombinleyerek mekanın gözdesi olmasını başarabilirsiniz. Özellikle tel örgü modelleri ile harmanlanan koyu meşe, hareli ceviz yemek masası modelleri son zamanların en trend tasarımları arasında yerini almaktadır. Klasik ve modern konsepte göre süet, deri, dokuma kumaşlar tercih ederek yemek odanızda ayrı bir zarafeti yakalayabilirsiniz.


Çalışma Sandalyesi Nasıl Olmalı?

Bilgisayarın hayatımıza girmesiyle beraber, masa başı işlerin yoğunluğu arttı bunun sonucunda uzun süreli oturma pozisyonları sağlığınız için daha doğru ve kaliteli çalışma masası sandalyeleri ihtiyacını ortaya çıkardı. Çalışma koltuklarının ayarlanabilir yükseklik, hareketli bel desteği ve boyun desteği gibi özellikler sayesinde çalışma performansını arttırabilir verimli ve yaratıcı bir çalışma hayatıyla bir adım ötede olabilirsiniz.

Tüm yaşam alanları için vazgeçilmez olan sandalyelerde, rahat ve trend modelleri geniş seçenekler içerisinde seçmek istiyorsanız; Koçtaş'a uğrayabilirsiniz. Kalitenin modayla vücut bulduğu bu özel tasarımlara Koçtaş farkıyla ulaşabilir, hiç zaman kaybetmeden hayatınızı yenilemeye başlayabilirsiniz!

4 yorum:

  1. Doğru sandalye çalışma performansını da arttırır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısınız, hele tüm gün oturarak çalışanlar için ciddi bir sorun.

      Sil
  2. Güzel bir yazı. tebrikler

    YanıtlaSil