22 Nisan 2010 Perşembe

Önlük "MÖÖ"

Dikiş dikiyorsanız kumaşlarla ayrı bir gönül bağınız var demektir. Bir 'kumaşsever' iseniz kumaşçılara girince çıkamazsınız, desenler, renkler arasında zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız. İşte bu kumaşı da öyle bir günde keşfettim ve görür görmez "benim olmalı" diye geçirdim içimden. Üzerindeki çizime de, renklerine de bayıldım, çocuklar için kesinlikle bir şey yaparım diyerek birkaç metre aldım.
Bizim çocuklar her ne kadar çok yemeseler de mutfağa ve mutfak işine bayılırlar. Birlikte mutfağa girip kek, kurabiye, börek vs. yaparız, sonrasında çayımızın yanında  afiyetle yeriz. Bu yüzden bizim mutfakta boy boy mutfak önlükleri vardır mesela. Böyle hoş bir kumaş bulmuşken de çocuklara mutfak önlüğü dikmeden duramadım. İki tarafı da kullanılan bu sevimli önlüğü hem ben hem çocuklar çok beğendik.
Siz kullanır mısınız ya da pratik bulur musunuz önlük kullanmayı?

Bu kadar işini gönülden yapan manken az bulunur. Tanıştırayım oğlum Kai Felix!

9 yorum:

  1. Önlüğü de ama en çok da yakışıklı mankeni çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  2. Sema hanım harikasınız. Ellerinize sağlık.
    Sevgiler.
    www.yasemininhobievi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel blog, ne güzel bir çocuk, ne güzel bir önlük... Hepsi için ellerinize sağlık :) Tüm postlarınıza bayıldım. Pötikare aşığıysanız, yarın sabah pötikareli bir post geliyor benden :)
    Sevgiler
    Sibel

    YanıtlaSil
  4. Hepsi çok güzel. Blog güzel, maşallah oğluş güzel, önlük güzel. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  5. Kai Felix'e çok yakışmış... maşallah...
    kumaş seçimindeki zevkin ve güzel dikimin için ellerine ve emeğine sağlık...
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  6. bıraktığınız yorum sayesinde bloğunuzu buldum. hızlı bir tur attım, gördüğüm herşeye bayıldım. hepsi rengarenk ve çok eğlenceli. sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Blogunuz gercekten cok güzel, tebrik ederim. Önlüklerde tasarim konusmus resmen, hepsi harika. Avusturya'dan selamlar...

    YanıtlaSil
  8. Blogunuza bayıldım. Ben de geliştirmek istiyorum. Bu önlüğe bayıldım. Mankeniniz de çok yakışıklı...Nazar değmesin...

    YanıtlaSil
  9. Önlük çok güzel olmuş.İki tarafının da kullanılabilir olması harika.Ellerinize sağlık.
    Yakışıklı mankene de maşallah.

    YanıtlaSil