3 Ocak 2011 Pazartesi

Önlük "Benimleboya", Haftanın Çocuğu...

Bugün yeni yılın ilk dikişini-ki çoktandır kafamda yerleşmiş, gerçekleştirmiş olmamın hafifliğini yaşıyorum ayaklarım yere basarak... Çocuklarımdan da iyi bilirim, boyama, kesme vs.türü aktivitelerle oldukça meşgul olurlar. Ben de bu doğrultuda etrafta gözüm açık gezerim hep, evde olmayan boya kalemi, yapıştırıcı, kağıt, makas yoktur desem, diyebilirim:) Hep diktiğim miniklere mutfak önlüğü kategorisine bir de aktivite önlüğü eklendi:



Ufak oğlum büyük bir gururla aralık ayının son iki haftasını "Haftanın Çocuğu" olarak tamamladı. Bir fotoğraf panosu okula gitti, ardından da ben! Aile katılımı gerçekleştirmek, çocuklarla ufak çaplı, her çocuğun yapabileceği, yaşlarına uygun bir aktivite yapmak üzere...Daha önceki yıllarda yaptıklarımı gözden geçirip, (neler mi yaptım; minik pizzalar, cam boyama, çerçeve süsleme, origami vs.) bu kez tam yılbaşı günü olmasından yola çıkarak kartondan minik çam ağaçları süsledik. Çam ağaçlarını evde hazırladım, vakit sınırlı olduğundan böyle yapmam daha uygundu. Çocuklar içinse yanıma süslemeler aldım; parlak pullar, pamuk... Herkes severek katıldı, kısa sürede kimse sıkılmadan ağaçlar tamamlandı, çok keyif aldılar, eğlendiler, eve giderken de yanlarına aldılar:)

3 yorum:

  1. Önlüğe bayıldım, böyle bir önlük yaparsam, oğluş belki kalemlerini ortalığa saçmaktan vazgeçer, paylaşım için teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  2. kumaş seçiminiz önlüğü 2 kat daha şirin göstermiş,ba-yıl-dımm:)
    çok çok selamlar!

    YanıtlaSil
  3. semi bayılıyorum sayfana, içim açılıyor inceledikçe... yaptıkların, fotoğrafladıkların, yazdıkların, paylaştıkların... çocukların... maşallah... zevkle takip ediyorum!

    YanıtlaSil