2 Temmuz 2018 Pazartesi

Arnica Ütü Modelleri ile Kırışıklıklara Savaş Açın!

Arnica Ütü Modelleri ile Kırışıklıklara Savaş Açın!

Kırışıklarla başınız dertteyse ütü yapmayı keyifli bir aktiviteye çevirecek ürünleri Arnica’da bulabilirsiniz! Arnica ürünleri modern ve şık görünümleri, birbirinden farklı renk ve tasarım seçenekleriyle bir yandan göz doldururken bir yandan da pratik kullanımları ve son teknoloji donanımlarıyla ütü deneyiminizi bambaşka bir seviyeye taşır. Özel olarak geliştirilmiş buhar teknolojisiyle hızlıca giysilerinizdeki kırışıklıklardan kurtulabilir, üstelik damlatmama (anti drip) ve dikey ütüleme özellikleri sayesinde giysileriniz üzerinde su lekesi veya iz bırakma endişesi de yaşamazsınız.
Kırışıklıklardan Kurtulmak Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı!

Ütü yapmak, özellikle fazla giysiniz varsa veya kalabalık bir ailenin haftalık giysilerinin sorumluluğu size aitse diğer ev işlerine göre genellikle biraz daha uzun sürebilir. Ancak seçtiğiniz doğru ürünle bu zamanı oldukça kısaltabilir, üstelik tüm bu süreçte son derece konforlu olabilirsiniz. Arnica’da bulacağınız tüm modeller konforunuz düşünülerek özel olarak tasarlanmış ergonomik tutuş bölümüne sahiptir. Bu sayede eliniz ürünü rahat bir şekilde kavrar ve ütü yaptığınız sürede eliniz ve bileğinizde hissedebileceğiniz herhangi bir rahatsızlık ihtimali minimuma indirilmiş olur. Üstelik Arnica ürünlerinde bulunan şok buhar ve sprey özellikleri uygulama yaptığınız kumaşın çok daha hızlı bir sürede düzleşmesini sağlayarak kırışıklıklardan sonsuza dek kurtulmanızı ve kusursuz, pürüzsüz bir görüntü elde etmenizi sağlar. Bu son teknoloji buhar tekniği sayesinde cihazı direkt olarak değdirmekten çekindiğiniz narin kumaşlı giysilerinizi de rahatça düzleştirebilirsiniz. Dikey ütüleme özelliğiyle tamamen temassız olarak da ütü yapabilir, buhar basıncının ayarını ise kumaşın tipine göre ayarlayabilirsiniz.

Ütü deneyiminizi kolaylaştırmak için geliştirilmiş bir başka özellik ise 360˚ dönen kablo ucudur. Bu sayede ütünüzün yönünü rahatça değiştirirken kabloyu oynatma zahmetine katlanmak zorunda kalmaz, herhangi bir duraklama olmadan kırışıklıklardan kurtulmaya devam edebilirsiniz. Üstelik Arnica modellerinde bulunan inox paslanmaz çelik veya çift kat seramik tabanlar, ürünün tabanının her zaman ilk günkü gibi kalmasını sağlayarak uzun yıllar boyunca kireç ve pas oluşumuna karşı da koruma sağlar.

Arnica 



Arnica Ütü

Bir Ütüde Aradığınız Her Şey Arnica’da!

Arnica ütü modelleri arasında son zamanların en çok tercih edilen modellerinden buhar kazanlı ütü yanında; Magma 2600, Flora 2000, Pufpuf gibi oldukça kaliteli şok buharlı ütü modeli de bulunuyor. Her biri en iyi ütü unvanını almaya layık bu özel olarak tasarlanmış ürünler; konfor, hız ve rahat kullanımın yanında güvenilirliği de beraberinde getiriyor. Kolay ısınan çift kat seramik tabanlarıyla pürüzsüz bir deneyim için Magma ve Flora serilerine göz atabilir, saniyeler içinde ısınıp homojen bir ısı yayımı sağlayan bir model içinse inox paslanmaz çelik tabana sahip Pufpuf serisini tercih edebilirsiniz. Modellerin hepsi için pembeden yeşile, maviden kırmızıya, yaşam alanınızı canlandıracak birçok farklı renk seçeneği de bulunuyor. Arnica ütü fiyatları ise modellerin özelliklerine ve teknolojilerine göre değişkenlik gösteriyor.

Profesyonel ve eşi benzeri olmayan kolaylıkta bir uygulama için buhar kazanlı ütü modelini seçebilirsiniz. Isı ayarı gerektirmeyen, kireçlenme endişesi yaşamadan musluk suyuyla rahatça kullanılabilen, dik kullanım özelliğine sahip, ultra hafif ve kumaşlar üzerinde kolayca kayan bu model, son derece güvenli ve rahat bir kullanım imkanı sunuyor.

Paslanma, kireçlenme veya tabanda oluşabilecek kir katmanı hakkında endişelenmeden, güvenle kullanacağınız bir ütü arıyorsanız Arnica koleksiyonlarına göz atabilirsiniz! İhtiyacınıza ve zevkinize en uygun ürünü seçip sepetinize ekleyerek hemen satın alabilir, ütü yapmayı kolay ve zahmetsiz bir işe dönüştürebilirsiniz.

Arnica Ütü 



Arnica Ütü Modelleri

5 yorum:

  1. Bu da tabi güzel ancak o sanayi ütüleri var ya fıssphh fısphh ses çıkarıyor, suyu asla bitmiyor ve coz diye açıyor ne varsa. Bir de böyle eski püskü ama asabi.. İşte en kral ütü odur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanayi ütüsü hiç kullanmadım, eminim çok daha güçlüdür:))

      Sil
  2. ütü mühim mevzuuu
    hiç sevmem yapmayı o ayrı
    sağolsun 15 günde temizliğe gelen arkadaş yapıyor be kurtuldum bu işten
    her ütüyü de beğenmiyor bana su kazanlı ütü aldırdı keşke yapsın da deyip aldım
    sevgiler kolay gele :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de pek anlamam ütüden, arada yapıyorum mecburen:))
      Sevgiler canım:)

      Sil