26 Temmuz 2018 Perşembe

Yaşamınıza Konfor Katacak Oturma Grupları Şimdi Çok Daha Fonksiyonel!


Yaşamınıza Konfor Katacak Oturma Grupları Şimdi Çok Daha Fonksiyonel!
Evlerinizde en çok zaman geçirdiğiniz, tüm ailenin bir arada olduğu ve misafirlerinizi ağırladığınız oturma odanız için oturma grubu seçimi yaparken ihtiyaçlarınızı karşılayacağından ve kaliteli olduğundan emin olmalısınız. Senelerce kullanmayı planlayarak satın alacağınız oturma grubu modelleri arasından sizin için en ideal olanını Enza Home'da bulabilirsiniz. Odanın tüm dekorunu koltuk takımına göre dizayn edeceğiniz göz önünde bulundurulursa kalitesinin yanında estetik görünmesine de özen göstermelisiniz. Sizin zevkinizi yansıtacak olan oturma grubu tercihiniz ile oturma odalarınızda ister modern, ister rustik isterseniz klasik bir hava elde etmeniz mümkün.


Kalabalık Ailelerin Tercihi: Açılabilir Kanepeler
Kanepeler ile daha çok oturma alanı elde ederken, sandık özelliğiyle de çocuğunuzun oyuncaklarını, fazladan olan nevresim takımlarını, yorganları, kullanmadığınız giysilerinizi ve daha pek çok eşyayı güvenle depolayabilirsiniz. Yatılı misafirleriniz geldiğinde de nerede yatıracağınızı dert etmenize de gerek yok. Kanepe ve çekyatlarınızı yatağa dönüştürerek onların rahat etmesini sağlayabilirsiniz. Enza Home'da istediğiniz renkte ve modelde kanepe ve çekyat bulabilir; açılıp yatak da olabilen oturma gruplarındaki parçaları senelerce rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ponte Oturma Grubu hem rahatlık hem konfor açısından tam size göre olabilir. Yatak olabilen koltuğu misafirleriniz için konfor sağlarken, modern tasarımı ile evinizde ideal şıklığa kavuşabilirsiniz. 
Şıklığın Ve Sadeliğin Buluştuğu Nokta: Koltuk Takımları
Tekli, 2'li ve 3'lü modellerle bir araya gelen koltuk takımları ile sade ve şık bir dekorasyon yapabilirsiniz. Koltuk takımınızın oturma odanızın genel havasına uygun olmasına, duvar rengi ve odadaki diğer eşyalar ile uyumu yakalamasına dikkat etmelisiniz. Büyük bir beğeniyle aldığınız oturma grubundan sıkılmamak için bütünlüğü ve uyumu sağlayacak onlarca oturma grubu arasından en doğrusunu seçerseniz ileride yaşanması muhtemel sıkıntıların önüne geçebilirsiniz. Ayrıca dayanıklılığı artırmak ya da farklı renklerde oturma grubunu kullanabilmek için koltuk kılıflarını da tercih edebilirsiniz. Tarzınıza en yakın koltuk takımını Enza Home'da oturma grubu kategorisinden bulabilirsiniz. 
Konforlu Şıklık: Köşe Koltuklar
Eviniz çok dar ve büyük eşyalarla boğmak istemiyorsanız köşe koltuk gruplarını tercih edebilirsiniz. Alanı dar olanların sıklıkla tercih ettiği köşe koltuklar ile alanı doğru yönetip daha aydınlık ve ferah bir oturma odası elde edebilirsiniz. Yan eşyalar ile dekorasyonunuzu tamamlayacağınız oturma grubu modelleri Enza Home kalitesiyle evlerinizin baş köşesinde olmaya aday. Konforlu olmasının yanı sıra kullanışlı da olan köşe koltuklar; sandık olma özelliği ile depo görevi görürken, yatak olma özelliğiyle de herkesi kendine çekiyor. Özgün tasarım ile kaliteyi buluşturan Enza Home'da yer alan Born Köşe Takımı hem yatak olabilme özelliği hem de depolama alanı ile tüm ihtiyacınızı karşılayabilir. Evinizde konforu ve rahatlığı öne çıkaracak bir görünüm yakalamak istiyorsanız ve alanınız çok az ise duvara monte raflar ve dolaplarla oturma odanızı süslerken, yeni bir depolama alanı daha oluşturabilirsiniz. Köşe koltuk takımlarına çok yakışan bu ürünlerle birlikte oturma odanız hem daha şık hem daha kullanışlı olacaktır. 
Kalite Ve Konfor Enza Home Güvencesinde!
Eviniz için seçeceğiniz oturma grubu göze hitap ettiği kadar dayanıklı da olmalı. Yapımında kaliteli malzeme kullanılması mobilyanızı yıllarca kullanabilme imkanı sunarken maddi açıdan tasarruf etmenize yardımcı olacaktır. Mobilyalarınızı, kaliteden asla taviz vermeyen Enza Home'dan seçerseniz; yıllar bounca sorun yaşama ihtimalinizi en aza indirebilirsiniz. Enza Home oturma grubu koleksiyonu geniş ürün yelpazesi, yenilikçi tasarım ve uygun fiyatları ile aradığınız mobilyayı bulmanıza imkan tanırken; mobilyalarınıza eşlik edecek olan tv ünitesi, sehpa, masa ve kitaplık gibi yan ürünleri onlarla kolayca kombinleme olanağı sunuyor. Evinizi güzelleştirmek için hemen Enza Home mağazasına uğrayabilir, web sitesini ziyaret ederek aradığınız oturma grubu ve diğer ürünleri kolaylıkla bulabilirsiniz.

6 yorum:

  1. Kullanışlı,çok amaçlı ve şık. Daha ne olsun...

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten kaliteli duruyorlar. Tabii gidip bir bakmak lazım bazen tasarımlar yanıltıcı olabiliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet böyle şeyleri görmek lazım. Uzaktan zor.

      Sil
  3. oturma gurpları dediniz de aklıma bizim mutfak dolapları değişcekti,bayram gelmeden evvel değiştireceğiz inşallah bi aksilik olmazsa eğer..koçtaştan almayı düşünüyodk,indirimler falan varmış..bakalım hayırlısı diyelim artık.. Enza Home'nin oturma gruplarıda güzelmiş.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geri dönmenize sevindim. Merak etmiştim, hatta yorum olarak da yazmıştım bir süre önce.
      Yorumunuz için teşekkürler:)

      Sil