1 Ekim 2018 Pazartesi

Yeni Sezon Erkek Mont Modelleri


Her sene kendini yenilemeye devam eden sonbahar kış erkek modası, bu yıl yine birbirinden şık ürünleri ile moda tutkunlarıyla buluşmaya devam ediyor. Kendine has bir tarzı olan erkekler için piyasaya sunulan erkek mont, ceket, gömlek ve kazak modelleri özgün tasarımlarıyla olduğu kadar son derece kaliteli kumaş yapıları ile de dikkat çekiyor. Buna göre sezonun erkek giyim ürünlerini merak edenlere ilk olarak yeni sezon erkek mont modelleri söz edilebilir.

Yeni Sezon Erkek Mont Modelleri



Kiğılı yeni sezon erkek mont modelleri herkesin seveceği tarz ve tasarımlara sahip. Genellikle dik yaka şeklinde tasarlanan bu ürünler daha fonksiyonel kullanım amaçları için çift taraflı olarak da üretilebiliyor. Bu da mont sahiplerine iki farklı renkte kullanma olanağı sağlıyor. Yeni sezon montlarda spor montlar dışında kapitone mont, bonded mont ve kapüşonlu montlar da birbirinden şık tasarımları ile dikkat çekerken büyük beden erkekler için özel olarak üretilen büyük beden montlar da yine alıcıların büyük beğenisini toplamayı başarıyor.

Yeni Sezon Erkek Ceket Modelleri

Yeni sezon erkek ceketlere daha yakından bakıldığı zaman slim fit ceketlerin şık kalıpları ile pek çok erkeğin ilgi odağı haline geldiği görülüyor. Spor görünümleri ile oldukça tarz duran bu ceket modelleri, her türlü kıyafet ile rahatlıkla kombin edilebilmeleri sayesinde de tercih sebebidir. Slim fit ceket modelleri dışında artık bir klasik haline gelen keten ceketler ise daha ağırbaşlı ve olgun erkeklerin tercihi olarak gardıroplardaki yerini alıyor.


Yeni Sezon Erkek Gömlek Modelleri

Yeni sezon erkek gömlek modellerinde kısa kollu mavi gömlekler yine her zamanki gibi revaçta. Her türlü pantolon ile mükemmel durabilen bu ürünler, uygun fiyatları nedeniyle de tercih ediliyor. Kolay ütülenir gömlek modelleri ise özellikle çalışan ve işe gitmeden önce fazla vakti bulunmayan kişiler için ideal.

Yeni Sezon Erkek Kazak Modelleri


Yeni sezon erkek kazakları V yaka ve bisiklet yaka ağırlıklı modelleri ile Kiğılı tarafından beğeninize sunulmaktadır. Soft kumaşlardan üretilen yeni sezon kazaklar slim fit tasarımlı bazı modelleri ile fiziğini sergilemekten çekinmeyen erkeklerin de en büyük yardımcılarından birisi haline geliyor. Sonbahar kış erkek modasında yıllardır bir klasik olan polo yaka desenli kazaklar ise yeni sezonda da alıcıları ile buluşarak onları memnun etmeye devam ediyor.

Görüldüğü üzere Kiğılı yeni sezon ürünleri her sene olduğu gibi çok sayıda model ve birbirinden özgün stilleri ile piyasaya sürmeye devam ediyor. Türkiye’nin en popüler erkek hazır giyim markalarından birisi olan Kiğılı da mont, ceket, gömlek ve kazak modellerinde en iyi kalite ve fiyat garantisi ile müşterilerini memnun etmeyi sürdürüyor. S bedenden 7X bedene kadar olan erkek hazır giyim ürünleri ile her türlü vücut tipine uygun özel üretimler yapan Kiğılı’da her biri son derece dayanıklı kumaşlardan üretilen yeni sezon giyim ürünleri çok sayıda renk seçeneği ile sahiplerini bekliyor.

2 yorum:

  1. kış geldi çattı,kışa hazırlık kıyafetleri..montlar güzelmiş..✔🙂

    YanıtlaSil