1 Ekim 2018 Pazartesi

TONGUÇ İLE EĞİTİMDE KALİTE



Öğrenciler için en önemli hedeflerden birisi de eğitimde başarıyı sağlamaktır. Bu durumun en tabii sonucu olarak ise sevdikleri mesleğe yapmak ve diledikleri hayatı yaşamak olmaktadır. Dolayısıyla eğitim büyük önem arz etmektedir.

Kaliteli Konu Anlatımı Verimli Çalışmanın Anahtarı

Başarılı olmayı her öğrenci ister. Çünkü başarının öğrencilerin gelecekteki yaşamı adına saymakla bitmez olumlu getirisi vardır. Ancak başarılı olmak için ne yapılmalıdır? Pek çok öğrenci bu sorunun cevabını bilmediğinden ötürü istediği başarıyı elde edememekte ve hayal kırıklığına uğramaktadır. Genel olarak başarının önemli unsurları; verimli ve azimli çalışmak, öğretme yetisi yüksek öğretmenlerden ders almak ve sınava yakın müfredata uygun öğrenme merkezli kitap ve eğitim videoları ile hazırlanmak, olarak sıralanabilmektedir.

İyi bir eğitim videosu nedir, unsurları ve olmazsa olmazları nelerdir? Bu soruya en kısa yanıt Tonguç Akademi’nin sizlerle buluşması örnek gösterilebilir. Pekâlâ, Tonguç Akademi bünyesindeki eğitim videolarının özelliği nedir? Bu eğitimler liyakatli ve alanında uzman bireyler tarafından özenle hazırlanmış olup, öğrencilerin yaşadıkları problemler baz alınarak düzenlenmiş ve ezber üzerine değil kalıcı bir öğrenme üzerine temellendirilmiştir.


Tonguç Akademi Farkı ile Geometri
Sayısal ağırlıklı derslerde ülkemiz öğrencilerinin en fazla zorluk yaşadıkları derslerden birisi de geometridir. Geometride ise öğrenciler bilhassa geometrik cisimler noktasında zorlanmakta ve soru üzerinde şekilleri çözümleyememektedir. Tonguç Akademi bünyesinde yer alan 8.sınıf geometrik cisimler konu anlatımı videoları ile öğrenciler artık geometrik cisimlerde zorluk yaşamadan soruları çözebilmektedir. Zira bol örnekli içeriği ile geometrik cisimler noktasında zengin bilgiye sahip bu videolar kolay kavranabilir özelliği ile öğrencilere kalıcı ve zevkli öğrenmenin anahtarını sunmaktadır. 8. sınıf geometri cisimleri konu anlatımı sayesinde konuları kavramada zorluk yaşayan öğrenciler bol soru çeşitleri ile pratik yapmakta ve konuların özünü Tonguç Akademi farklıyla iyi bir şekilde kavramaktadır.


Öğrenciler geometri dersinde özellikle 3 boyutlu geometrik cisimler hususunda problem yaşamaktadır. Çünkü bu noktada fevkalade zorlayıcı ve farklı soru kalıpları türetilmekte ve bunların çözümü öğrenciler açısından zor olmaktadır. Tonguç Akademi eğitimleri ile öğrenciler yakasını açmadık soru kalıbı bırakmayacak ve önüne gelen tüm soru kalıplarında çözüme ulaşacaklardır. Tonguç Akademi bilhassa öğrencilerin en zorlandığı konular olan silindir ve hacmi, silindirin alanı gibi konulara özenle ağırlık verilmektedir. Bu noktalarda öğrencilerin problem yaşadıkları yerler baz alınmakta ve onları ortadan kaldırmaya yönelik anlatım gerçekleşmektedir. Müfredata uygun, öğreten ve aynı zamanda hız kazandıran anlayışı ile silindir konu anlatımı noktasında tüm problemleri ortadan kaldırmaktadır.

Sizleri kaliteli eğitim araç gereçleri ile buluşturan Tonguç Akademi aynı zamanda bütçenizi de düşünmekte ve bu doğrultuda en kaliteli ürünleri en hesaplı fiyatlarla sizlerle buluşturmaktadır. Birbirinden farklı ürünler üzerinden yapılan cazip indirimler ve kaçırılmaması gereken fırsatlardan haberdar olmak istiyorsanız Tonguç Akademi sizi bekliyor.

2 yorum: