28 Haziran 2020 Pazar

Kusursuz Cilt İçin Kore Kozmetik Tecrübesini Takip Edin!

Kusursuz Cilt İçin Kore Kozmetik Tecrübesini Takip Edin!

Cilt güzelliği denildiğinde tüm dünyayı kendine hayran bırakan Koreli kadınların cilt bakım sırları Watsons aracılığıyla sizlerle! Her cilt tipine uygun maske, tonik, cilt ve vücut kremleri, BB ve CC kremler ile Kore kozmetik dünyasının en kaliteli ürünleri Watsons sayesinde elinizin altında yer alıyor.



Asırlık Kore Güzellik Kültürüyle Tanışın!

Porselen gibi pürüzsüz ciltleri ile nam salan Koreli kadınlar, bitkisel ve doğal içeriklere sahip ürünler ile cilt bakım rutinlerini sürdürüyorlar. Bu rutinin temelinde yukarı doğru, dairesel hareketlerle günlük olarak yapılan masaj yer alıyor. Düzenli olarak yapılan yüz ve cilt masajı, kan dolaşımını arttırarak yaşlanmayı geciktiriyor ve cildin nem dengesinin korunmasına yardımcı oluyor. Kore kozmetik ürünleri ile desteklenen bu masaj, cilt hidrasyonunu üst düzeye çıkarıyor.



Kore Bakım Ürünleri İle Cildiniz Daima Genç ve Taze

Kore güzelliği yalnızca bitkisel ve doğal içeriğe sahip ürünlerden ibaret değil. Kökeni asırlara dayanan bir kültür olan bu bakım rutini, cilt koruma yöntemleri ve tekniklerinin kore kozmetik ürünleri ile muhteşem uyumundan oluşuyor.
Pek çok Kore kadını, iki nemlendirici tabaka arasına uygulanan yüz serumunun, günlük temizlik ve bakımı cilt üzerinde sabitlemek için anahtar nokta teşkil ettiğini düşünüyor. Koreli kadınlar yüzlerini öncelikle cilt tiplerine uygun bir temizleyici ve tonik ile temizledikten sonra temiz cilt üzerine bir kat nemlendirici sürüyorlar. Bu nemlendirici tabaka üzerine mutlaka besleyici yahut onarıcı bir serum uyguluyor; ardından yeniden bir nemlendirici kullanarak cildin ihtiyaç duyduğu besini cilt üzerinde hapsediyorlar. Bu metot sayesinde cilt elastikiyetini koruyor ve nem oranını arttırarak porselen dediğimiz görünüme kavuşuyor. Hangi mevsim olursa olsun kullanılan güneş kremleri, BB ve CC kremler ise, Kore kozmetik ürünleri içerisindeki vazgeçilmezler arasında gösteriliyorlar.

Kore Kozmetik Ürünleri İle Güzelleşirken Eğlenmek Mümkün

Geleneksel Kore bakım rutinleri içerisinde pamuklu bir havlunun sıcak suda ıslatıldıktan sonra yüze konularak 15 dakika boyunca bekletilmesi ve ardından masaj yapılması ana basamaklardan birini oluşturuyor. Modern dünyada ise bu basamağı uygulamak fazlasıyla zahmetli ve güç. Ancak Kore’den dünyanın dört bir tarafına yayılmış kağıt maskeler, bu geleneksel yöntemi eğlenceli hale getirmeyi başarıyor. Kore ürünleri ile yapılan cilt bakım rutininin vazgeçilmez adımlarından biri olan bu maskeler, renkli ve esprili hayvan figürleri ile her türlü cildin ihtiyacına göre hazırlanmış bitkisel ve doğal ürün içeriklerine sahip. Zengin ürün çeşitliliğine sahip Kore kozmetik ürünlerini Watsons mağazalarında bulabilir; bu ürünleri ister tek başınıza ister arkadaşlarınızla düzenleyeceğiniz pijama partilerinde kullanarak güzelleşirken 
eğlenebilirsiniz.




Kore Bakım Rutini ile Uyurken de Güzelleşin

Kore kozmetik ürünleri içerisinde, gündüz bakımı kadar gece bakımı da önemli bir yer tutuyor. Uyku sırasında cilt hücreleri tamamen yenilendiği için gece saatleri, gün boyunca koşuşturma, şehir kirliliği ve makyajdan yorgun düşmüş cildi onarmak, beslemek ve nemlendirmek için en uygun zamanı oluşturuyor. Kore kadınları, cilt üzerindeki donuk görüntüyü gidermek için gece maskesi uygulamaya ayrıca önem veriyorlar. Watsons’tan satın alabileceğiniz Kore kozmetik ürünleri ile cildiniz üzerinde haftalar boyunca birikmiş kir ve yorgunluktan kurtulabilirsiniz.

Kullanıcı Dostu Ürün Ambalajları ile Güzellik Her Yerde

Kore kozmetik ürünlerini evde, işte, seyahatte, kısacası kendinize zaman ayırmak isteyeceğiniz her yerde rahatça kullanabilir; istediğiniz her yerde kendinizi şımartabilirsiniz. Bir kez kullandıktan sonra makyaj ve bakım çantanızdan ayırmak istemeyeceğiniz bu ürünleri kullanmak oldukça kolay ve pratik. İster tek kullanımlık ambalajlarda, isterseniz küçük tüp ve paketlerde satın alabileceğiniz Kore kozmetik ürünleri, uygun fiyatları ve temiz içerikleri ile bakım beklentilerinizi A’dan Z’ye karşılamayı vadediyor.

Cildinize en az sizin kadar değer veren ve onu en az sizin kadar düşünen Kore kozmetik ürünlerini ‌Watsons'ta bulabilir; asırlık Kore bakım tecrübesiyle buluşabilirsiniz.

2 yorum:

  1. Bir kere Kore ürünlerinden kullandım maskeydi, maskeden çok içinden çıkan temizleyici silikon fırçasına bayılmıştım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben henüz hiç denemedim, kozmetik ürünlerle pek de aram yok sanırım:)

      Sil